Árja férfi az álmaimban. Mit jelent ez?
Figyelt kérdés
Sokszor álmodok sokfélét, érdekes és kusza dolgokat egyaránt, de egy közös: mindegyikben ott van egy különös alak, aki a távolból figyel engem, és látszólag egy magas, markáns arcú, szőke hajú, kék szemű, hófehér bőrű férfi. Nem moccan, csak rideg tekintettel bámul rám, mint egy 'védelmező'.
Nem ismertem soha ilyen külsejű embert, és arról sem tudok, hogy nekem az ilyen férfiak lennének az eseteim. Ki lehet ez és mit akar, úgy mégis?
2018. febr. 2. 18:27
1/5 anonim válasza:
Durva hogy 2500 éve létezett népcsoport egy tagjáról álmodsz. WoW!
3/5 A kérdező kommentje:
Ezotéria témába minek írtok, ha nem értetek hozzá, de még komolyan sem veszitek? Sok értelme van.
#1 Még jó, hogy ma is léteznek.
2018. febr. 2. 22:23
5/5 anonim válasza:
Aki azt mondja, hogy ért az ezotériához, az hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!