Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés

Nemrég keltem fel egy (számomra) furcsa álomból, amit nem nagyon értek, úgyhogy kérnék egy kis segítséget a megfejtéshez.

Szóval, körülbelül annyi maradt meg belőle, hogy ültem az iskolapadban, de nem az osztálytársaim vettek engem körül, hanem nálam 1-2 évvel idősebb diákok. Éppen írtam valamit a tábláról, amikor hátrafordult az egyik fiú, akit csak látásból ismerek. Annyit tudok róla összesen, hogy nagyon-nagyon okos, az iskola egyik legjobb matekosa, de többet nem igazán. Na, de visszatérve az álomhoz, valamit akart nekem mondani, már nyitotta is hozzá a száját, de végül nem tette. Valamiért meggondolta magát. Aztán valamilyen oknál fogva megérintettem a vállát, és megkérdeztem tőle, hogy tudna-e nekem segíteni a feladatban. Erre ő elkezdett ujjongani, mint egy őrült, hogy Úristen, én hozzászóltam, nagyon szívesen segít nekem, szinte már sírt az örömtől. Én csak néztem, hogy ezzel meg mi történik. Nem értettem, hogy miért ekkora dolog ez, de aztán lenyugodott, és odaült mellém. Végig úgy nézett rám, mintha én lennék a megváltó, vagy nem is tudom. Ezután már csak annyira emlékszem, hogy megkérdeztem a matek jegyét, ami biztos azért történt, mert tudom róla, hogy jó belőle. De a többit nem tudom hova tenni. Szerintetek? Ez mit jelent? Köszi a válaszokat!

2018. jan. 18. 23:58
 1/6 anonim ***** válasza:
A valóságban jó tanulónak érzed magad? Hogy állsz a matekkal a valóságban? Korod?
2018. jan. 19. 06:20
 2/6 Bánki Tomi ***** válasza:

Szia Kérdező!

Segítek, ha magadnak válaszolsz ezekre a kérdésekre, akkor viszonylag hamar megértheted az álmod.

"nem az osztálytársaim vettek engem körül, hanem nálam 1-2 évvel idősebb diákok."

A suliban az egy-két évvel idősebb diákok iránt mit érzel? Szeretnél idősebb lenni?

"valamit akart nekem mondani, már nyitotta is hozzá a száját, de végül nem tette. Valamiért meggondolta magát. Aztán valamilyen oknál fogva megérintettem a vállát, és megkérdeztem tőle, hogy tudna-e nekem segíteni a feladatban."

Ezzel a fiúval kapcsolatban milyen érzéseid vannak, Esetleg nagyon szeretnél vele beszélgetni?

"Mikor szoktatok így örülni a barátaiddal?

Az ilyen álmokat fontos álomnak hívják. Mindig kapcsolatban állnak a mindennapjainkkal. A tudatalattinkból jön, olyan, mintha a lelkiismeretünktől kapnánk az álmainkat, hogy segítsen megoldani a mindennapjainkban felmerülő akadályokat, ezek az akadályok inkább lelki természetűek, amik a boldogságunk útjában állnak.

Ha esetleg van még kérdésed, nyugodtan írj privát üzenetet.

Legyen szép a napod!

2018. jan. 19. 07:50
 3/6 Tom Benko ***** válasza:
67%
Szerintem azt, hogy kialudtad magad.
2018. jan. 22. 23:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy azt akarja ez az álom, hogy nyissál felé, mert az jó lesz neked:)
2018. jan. 23. 00:04
 5/6 anonim ***** válasza:
*Ja meg amúgy lehet, hogy csak simán barátként nyissál,ha pl nem az eseted neked.
2018. jan. 23. 00:05
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy mielőtt felkeltél... aludtál.
2018. febr. 15. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!