Mit jelent ez az álom?
Elég fura és megrázó volt nekem, ezért érdekelne, hogy mit jelenthet.
Szóval álmomban terhes voltam, már nagy volt a hasam, és ki kellett húznom egy fogam, amit meg is tettem. Nagyon vérzett utána, éreztem is azt a fémes vérízt a számban.
Igazából ennyi volt.
Gyereket nem akarok, nem tervezek, fogorvoshoz járok rendszeresen, rendbe van minden fogam. :D
Semmit nem jelent. Az agyad álvás közben hol aktívabb, hol kevésbé. Amikor aktívabb, akkor jön fel minden, akár értelmes, akár értelmetlen emlék, gondolat, bármi ami az életben eszedbe jutott már, de akár olyan is, ami nem.
Nem az Univerzum Erői üzennek neked, ha ilyeneken gondolkodnál.
Amúgy nőknél a terhesség igen gyakori álom bármilyen korban. A fogorvos, foghúzás szintén. Valószínűleg azért kötődött össze a foghúzás meg a terhesség, mert egyiket sem akarod.
De az álmok nem ennyire egyértelműek. Én tegnap azt álmodtam, hogy letojt egy madár, és olyan lett az arcom, aztán azt törölgettem. Reggel elgondolkoztam, hogy miért álmodhattam ilyesmit, hogy honnan jött ez, és akkor beugrott, hogy előző este néztem egy filmet, ahol egy nőnek véres lett az arca, és azt törölgette sírva egy percen át egy jelenetben. Ez nyilván megmaradt bennem annyira, hogy álmomban előjött, bár kicsit más formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!