Miért vérzik akkor az orrom ha rémálmom van?
Figyelt kérdés
Néha vannak rémálmaim és mikor felkelek azt veszem észre,hogy vérzik az orrom.Ritkán nap közbe is szokott vérezni akkor,hogy ha felemgy a vérnyomásom.Lehet,hogy azért vérzik rémálom után az orrom mert álmomba félek és ezért felmegy a vérnyomásom?
16/L
2018. jan. 18. 14:48
2/11 anonim válasza:
Biztos vagy benne csak te vagy az egyetlen ember akinek megindul az orra vére ha rosszat álmodik?De fogjuk rá arra hogy nyugalmi állapotban felhúzod magad és felmegy az ami a béka feneke alatt húzódik.Mikor elállmosodsz a vérnyomás lecsökken 110/60 vagy alá ezért alszol el mikor kelsz azért kelsz fel magadtól mert visszament a normális szintre.De miért is mondjam el az igazat ha úgyse fogadja el senki?Ha kíváncsi vagy írj privit.Szia
3/11 anonim válasza:
2Es. Hiaba van a pulzusa a beka segge alat amikor ha rosszat almodik felemgy jobban.
Lasd en horror filmrol almodtam es amikor folleltem ezerel dobogot a szivem.
Amugy eldves kerdezo nagy eselyel vernyomas problemad vna. Altalaban ilyen korba alakul ki es nem vicc.
Tedd ki inkabb az egeszseg topicba. Ott biztos valaszt kapsz a kerdesedre
4/11 A kérdező kommentje:
Mamámnak is vérnyomás problémái vannak lehet tőle örököltem.Majd elfogom menni orvoshoz meg kardiológushoz is.
2018. jan. 18. 17:44
6/11 anonim válasza:
Természetesen az àlom kihatàssal van a szervezetedre és fordítva.Ha àlmodban félsz,megrémülsz,az ugyanúgy felemeli a vérnyomàst mintha a valósàgban ijednél meg.Lehet alvàszavarod is,pl alvàsi apnoe,ami szintén emeli a vérnyomàst.Azonban fordítva is igaz,tehàt ha bàrmi màstól felmegy a vérnyomàs éjjel,akkor nagy valószinűséggel felébredsz.Kivizsgàlàs jó lenne.
7/11 anonim válasza:
És amúgy mennyire szokott felmenni?
8/11 A kérdező kommentje:
Volt már 180 is
2018. jan. 19. 18:09
9/11 anonim válasza:
Hàt arra màr gyógyszer kellene.Nekem is szokott kiugràlni.180 is volt.De én 40 éves vagyok.Esetleg figyeld meg mihez köthető még?Nālam menstruacio felviszi nagyon.
10/11 A kérdező kommentje:
Ezt most éjjel történt.Olvassátok el.Ez mi lehetett?
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__909..
2018. jan. 19. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!