Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban kívülről láttam...

Álmomban kívülről láttam magam, mint egy filmben, mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekes álmom volt, szeretném megfejteni hogy mit jelenthet.

Álmomban kívülről láttam magam, ahogy a srác mellett állok, akivel nagyon szeretnék kapcsolatot.

Mindketten feszengtünk egy kicsit, jobbra-balra néztünk, majd egyszer csak megjelent az ő nagymamája, és egy virágcsokrot adott át neki, és gratulált. Aztán megjelent az én nagymamám, és szintén egy virágcsokrot adott át nekem, és úgyszintén gratulált.

Mondom, mindezt úgy láttam, mintha egy filmet néznék, de tudtam jól, hogy az én vagyok.

Aztán a következő jelenet az volt, hogy összeölelkezve fekszünk, de ekkor már nem kívülről szemléltem magam, hanem éreztem, ahogy ölel.

Mit jelenthet?

2018. jan. 12. 19:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ennek így nincs jelentése az álomban. Csak akkor lenne, ha például megjelenne a nagypapa késsel. És te mint külső szemlélő fellöknéd, mint egy sakkfigurát.
2018. jan. 19. 04:27
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azóta megint külső szemlélőként álmodtam hogy összeölelkezve állunk...... valami lesz.....
2018. jan. 20. 16:21
 13/13 anonim ***** válasza:
A szeretet kifejezése, az elfogadás és a lelki egyesülés vágya.
2018. jan. 20. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!