Kivülről láttam magam álmomban, miért?
Igazából jelentéktelen amiről álmodtam, legalábbis ez az álomkép amire emlékszem.
A barátaimmal voltam, és mint a valóságban, álltunk és beszélgettünk. De ezt úgy hogy 6an ők plusz 2 én. 1 akivel láttam magamat, és a többieket magyarán akinek a "szemével" álmodtam, és 1 másik aki külsőleg ugyan olyan volt mint én és úgy viselkedett mint ahogy én szoktam a valóságban mikor a barátaim társaságában vagyok. Az utóbbi egy kedves, mosolygós vidám lány, viszont a másik..álmomban éreztem hogy nagyon rossz ember. Beteg, és valami nem okés vele(aki szemén át láttam az álmomat (havan ilyen kifejezés:D)) Egyébként megse szólalt az az énem akivel láttam a dolgokat, viszont az álmomban a párom kérdezett valamit és ránézésből is tudta a válaszom.
Nagyon fura volt felkelni belőle, nem értettem az egészet. Valaki esetleg nem tudja hogy mit jelenthet? Vagy hogy miért van ez?
(Egy ismerősöm azt mondta hogy ez a skizofrénia egyik jele nemtudom mennyire igaz vagy sem)
18/L
Köszi a válaszokat!:)
Én is gondoltam hogy hülyeség hogy a skizofréniához kapcsolódjon.
Első, hát nemtudom...szerintem nem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!