Álmomban kívülről láttam magam, mint egy filmben, mit jelenthet?
Nagyon érdekes álmom volt, szeretném megfejteni hogy mit jelenthet.
Álmomban kívülről láttam magam, ahogy a srác mellett állok, akivel nagyon szeretnék kapcsolatot.
Mindketten feszengtünk egy kicsit, jobbra-balra néztünk, majd egyszer csak megjelent az ő nagymamája, és egy virágcsokrot adott át neki, és gratulált. Aztán megjelent az én nagymamám, és szintén egy virágcsokrot adott át nekem, és úgyszintén gratulált.
Mondom, mindezt úgy láttam, mintha egy filmet néznék, de tudtam jól, hogy az én vagyok.
Aztán a következő jelenet az volt, hogy összeölelkezve fekszünk, de ekkor már nem kívülről szemléltem magam, hanem éreztem, ahogy ölel.
Mit jelenthet?
a nézőpontnak nincs sok jelentősége.
A szimbólumok ugyan tiszták de nem fogom megfejteni helyetted.
egyébként meg a dreammoods.com álomjelkép szótárával tudsz könnyen álmot fejteni.
Ok, de mit jelentenek a szimbólumok?
Mert nem mindegy hogy ez mondjuk egy jósálom, vagy csak a vágyaimat dolgozza fel a tudatalattim?
Szia Kérdező!
Ezt az álmooknak az igazi jelentését csak az álmodó értheti meg, mert egyrészt személyes jelentésük van az álmoknak, másrészt az álmokban minden apró részlethez kapcsolódik egy emlék vagy egy érzés. Ezeket egy weboldalon, vagy álmoskönyvben nem tudják figyelembe venni. Például aki szeret pecűzni, neki az álmában a víz teljesen mást fog jelenteni, mint nekem aki gyerekkorában, majdnem belefuladt egy medencébe. Nekem negatívat jelent minden víz, ami nagyobb egy fürdőkádnál, érdekes kettőséget érzek egy tó partján is. Kellemes a vízpart, de feszélyez is a sok víz engem. Álmokban is ugyanígy mást jelent a víz két különböző embernek. Azt most nem fejteném, ki, hogy mi a különnbség egy pohár víz, egy fürdőkádnyi víz, egy patakban csordogáló víz, esetleg egy óceáni szigetet körülvevő víz esetében. Szinte végtelen variáció létezik a vízre. Ez csak egy példa volt.
A kérdezőt téged az érdekel, hogy ez egy jós álom volt, vagy egy vágy álom. Itt egy valamit tisztázni kell. Mivel a jövő nem történt meg még, ezért semmi nem tudja megmondani, még egy álom sem, hogy mi fog történni. Az életünkben minden másodpercet rengeteg döntés befolyásol. Maximum a lehetséges jövőt tudja megjósolni egy álom. Nekem is volt hasonló álmom. Elhittem, hogy úgy lesz. Majd amikor rádöbbentem, hogy nem úgy történt, akkor értettem, meg, hogy nekem tennem kellett volna azért, hogy megtörténjen, amit álmodtam. De én nem csináltam semmit, csak vártam, hogy a számba repüljön a sült galamb. Már megtanultam, hogy az álmaimat nekem kell megvalósítani, nem azt várni, hogy maguktól valóra fognak válni.
A saját drámád (mint, ha film lenne). Álltok egymás mellet jelentése, hogy nyíltan vállaljátok a kapcsolatotok. Féltetek, hogy ezt hogy fogják fogadni. A srác nagymamája és a te nagymamád nagyon örül neki (virágcsokor).
Lelketek mélyén szeretitek egymást (összeölelkezve feküdni).
Azért kérdeztem hogy jósálom volt-e vajon, mert akárhányszor virágcsokrokkal álmodtam az életemben, mindig történt valami szerelemmel kapcsolatos dolog. Csak így most hogy kívülről láttam magam, nem voltam biztos a jelentésében.
De tényleg lehetséges hogy a nézőpont nem számít.
Értelek.
Nem avatkoztam bele, csak néztem, és magamban "kommentáltam".
Ilyeneket hogy: vajon miért feszengünk? Ó, az ott az ő nagyija....az meg ott az enyém, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!