Mit jelenthet ez az álom?
Mai nap azt álmodtam, hogy egy ismeretlen, és nagyon szép régies szobában meg kell ölnöm egy kiskutyát, odamentem, és el akartam törni a nyakát, de nem sikerült, a feje is nagyon vérzett és mikor a végső utésre készültem, mélyen belenéztem a szemébe, és megsajnáltam.
A kutyával a kezemben odamentem apumhoz és azt mondta megtarthatom, mikor mentem volna vissza abba a szobába, a sajátomban találtam magam és a kutyával aludtam, de a sebei már be voltak gyógyulva.
Ha ez fontos a kiskutya olyan Border Collie szerű volt de nem teljesen, és még kölyök volt.
Köszönöm a válaszokat! :)
U.i.: bocsánat a helyesírási hibákért!
Soha nem tudnék megölni egy kiskutyát sem
14/L
Nem ő kérte, mikor ott voltam a szobában, már tudtam hogy mit kell csinálni és nem mondta senki
Az álomban akármilyen szoba vagy ház is életünk és belső világunk,gondolataink színtere úgytudom.Aktuális állapota mutatja meg milyen lelkiállapotban vagy..pölö:
-Az ismeretlen szép,de régies szoba: tradíciók,ezesetben apától kapott értékek,gyerekkori rosszemlékek,
-Apa: lány,nő esetében egyrészt önállótlanság,másrészt a saját énünk racionalis,ésszerű,biztonság,lázadás,stb..tehát a férfias természet szimbóluma..
-Aztán a kutya: a hűségen túl sok esetben inkább felesleges ragaszkodást jelképez, "kitartás rossz elképzelések mellett",kéretlen szívességet(álomban ezt próbálod meg elpusztítani)a border collie úgytudom fekete-fehér tehát benne van az a kettősség,ami tükrözi a ragaszkodást és valaminek a végét..
-Ölni,gyilkolni: bűntudatot jelent,általánosságban pedig "pillanatnyi éned feladása",engedsz valamilyen külső nyomásnak ami lehet jó v. rossz is".de mindig valami befejezése..
Ezt a kis csomagot vitted magaddal a saját szobádba ezzel magadévá téve a problémákat is..persze kérdés,hogy mit látsz annak..
Egyébként a 2018 a vénusz éve (szeretet,szépség,bőség,tehát az anya szimbóluma) a kínai asztrológiában pedig a kutya éve ami a tradíciók a hagyomány és a régi berögzött dolgok összecsapását jelenti a forradalmi új dolgokkal és lehetőségekkel...a lényeg sztem,hogy mindenképp őrizd meg ami számodra hasznos és érték,de mindig te döntsd el...
Igen van csak nem olyan mint az álomban :)
Azta! Köszönöm szépen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!