Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Mai nap azt álmodtam, hogy egy ismeretlen, és nagyon szép régies szobában meg kell ölnöm egy kiskutyát, odamentem, és el akartam törni a nyakát, de nem sikerült, a feje is nagyon vérzett és mikor a végső utésre készültem, mélyen belenéztem a szemébe, és megsajnáltam.

A kutyával a kezemben odamentem apumhoz és azt mondta megtarthatom, mikor mentem volna vissza abba a szobába, a sajátomban találtam magam és a kutyával aludtam, de a sebei már be voltak gyógyulva.

Ha ez fontos a kiskutya olyan Border Collie szerű volt de nem teljesen, és még kölyök volt.

Köszönöm a válaszokat! :)

U.i.: bocsánat a helyesírási hibákért!

2018. jan. 7. 17:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Valóságban is öltél meg kiskutyát? Apud kérte, hogy öld meg az álmodban? Kor, nem?
2018. jan. 7. 19:23
 2/7 A kérdező kommentje:

Soha nem tudnék megölni egy kiskutyát sem

14/L

Nem ő kérte, mikor ott voltam a szobában, már tudtam hogy mit kell csinálni és nem mondta senki

2018. jan. 8. 16:03
 3/7 anonim ***** válasza:
A valóságban is van kutyád? Olyan, mint az álomban?
2018. jan. 8. 21:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Az álomban akármilyen szoba vagy ház is életünk és belső világunk,gondolataink színtere úgytudom.Aktuális állapota mutatja meg milyen lelkiállapotban vagy..pölö:

-Az ismeretlen szép,de régies szoba: tradíciók,ezesetben apától kapott értékek,gyerekkori rosszemlékek,

-Apa: lány,nő esetében egyrészt önállótlanság,másrészt a saját énünk racionalis,ésszerű,biztonság,lázadás,stb..tehát a férfias természet szimbóluma..

-Aztán a kutya: a hűségen túl sok esetben inkább felesleges ragaszkodást jelképez, "kitartás rossz elképzelések mellett",kéretlen szívességet(álomban ezt próbálod meg elpusztítani)a border collie úgytudom fekete-fehér tehát benne van az a kettősség,ami tükrözi a ragaszkodást és valaminek a végét..

-Ölni,gyilkolni: bűntudatot jelent,általánosságban pedig "pillanatnyi éned feladása",engedsz valamilyen külső nyomásnak ami lehet jó v. rossz is".de mindig valami befejezése..

Ezt a kis csomagot vitted magaddal a saját szobádba ezzel magadévá téve a problémákat is..persze kérdés,hogy mit látsz annak..

Egyébként a 2018 a vénusz éve (szeretet,szépség,bőség,tehát az anya szimbóluma) a kínai asztrológiában pedig a kutya éve ami a tradíciók a hagyomány és a régi berögzött dolgok összecsapását jelenti a forradalmi új dolgokkal és lehetőségekkel...a lényeg sztem,hogy mindenképp őrizd meg ami számodra hasznos és érték,de mindig te döntsd el...

[link]

2018. jan. 8. 22:57
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen van csak nem olyan mint az álomban :)

Azta! Köszönöm szépen! :)

2018. jan. 9. 16:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Régen (régies) teljesen más voltál (idegen szoba), de nem voltál rossz (szép). A kiskutyától szabadulni akartál (ölni). Tele voltál miatta indulattal (törni a nyakát). A kutya is megutált téged (vérzett a feje). Mikor végleg letettél a kutyáról, megértetted a kutya helyzetét, világát (szemébe néztél). Az új döntésedet apuddal is közölted. Most pedig (saját szoba) a kutyához menekülsz a világ elől (kutyával aludni). A kutya viselkedése is más (sebei gyógyultak). A kutya bosszúság (fekete) és a legjobb barátod (fehér).
2018. jan. 10. 04:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :D
2018. jan. 17. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!