Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy aki tetszik nekem lány, azzal összejön az osztálytársa.Szerintetek?Napok óta ezen agyalapi, hogy mi van akkor ha azzal az illetővel összejön :(
2018. jan. 6. 09:57
 1/4 anonim válasza:

Vannak álmok amik a titkos vágyaidat jelenítik meg.

(persze nem mindeggyik!!! Ha kizuhansz álmodban a 10-ről az nem azt jelenti, hogy az a vágyad, hogy meghalj!!!)

De lehet, hogy félsz ettől a kapcsolattól vagy valamiért úgy érzed nem jó/helyes és így megoldódna a problémád. De persze ez abszolút nem biztos, hogy így van nem akarok senkit se félrevezetni. Nekem is volt olyan álmom amiben össze jöttem valakibe pedig nem is szerettem a való életben és volt barátom is. Az is lehet, hogy véletlenül álmodtad ezt. Énis álmodtam már olyat, hogy eltörik a karom azért álmodtam mert előtte pár nappal eltörtem a lámpámat. Úgyhogy bármi lehet, de biztosan nem rossz dolog.. :)

2018. jan. 6. 10:12
 2/4 anonim válasza:
Első vagyok ha nem a barátnőd csak a kiszemelted akkor ez a félelmed az álmodban egy jel ami arra utal, hogy tedd meg felé az 1. Lépéseket! Sok sikert!!:)
2018. jan. 6. 10:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Ok köszi a választ! :D megy a zöld pacsi :D
2018. jan. 6. 10:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Agyalok* a kérdésben elírtam.
2018. jan. 6. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!