Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy aki tetszik nekem lány, azzal összejön az osztálytársa.Szerintetek?Napok óta ezen agyalapi, hogy mi van akkor ha azzal az illetővel összejön :(2018. jan. 6. 09:57
1/4 anonim válasza:
Vannak álmok amik a titkos vágyaidat jelenítik meg.
(persze nem mindeggyik!!! Ha kizuhansz álmodban a 10-ről az nem azt jelenti, hogy az a vágyad, hogy meghalj!!!)
De lehet, hogy félsz ettől a kapcsolattól vagy valamiért úgy érzed nem jó/helyes és így megoldódna a problémád. De persze ez abszolút nem biztos, hogy így van nem akarok senkit se félrevezetni. Nekem is volt olyan álmom amiben össze jöttem valakibe pedig nem is szerettem a való életben és volt barátom is. Az is lehet, hogy véletlenül álmodtad ezt. Énis álmodtam már olyat, hogy eltörik a karom azért álmodtam mert előtte pár nappal eltörtem a lámpámat. Úgyhogy bármi lehet, de biztosan nem rossz dolog.. :)
2/4 anonim válasza:
Első vagyok ha nem a barátnőd csak a kiszemelted akkor ez a félelmed az álmodban egy jel ami arra utal, hogy tedd meg felé az 1. Lépéseket! Sok sikert!!:)
3/4 A kérdező kommentje:
Ok köszi a választ! :D megy a zöld pacsi :D
2018. jan. 6. 10:38
4/4 A kérdező kommentje:
Agyalok* a kérdésben elírtam.
2018. jan. 6. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!