Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az alábbi álom?

Mit jelent az alábbi álom?

Figyelt kérdés
Egy szilveszteri buli volt. A régi baráti körömmel voltam, és az első barátnőmmel. Körülbelül 1 éve nem beszéltem vele és nem is láttuk egymást, szóval nem értem miért pont ő jelent meg. A régi baráti körömmel szoktam még találkozni, ha hazamegyek. A volt barátnőm piros, egyreszes ruhában volt, vidám volt, tök közvetlen velem. Az egyik haverom házában volt a buli, és a lány végig a nyomomban volt. Én azt gondoltam magamban hogy nem akarok közeledni hozzá, mert barátja van, szóval amit kerdez xsak arra válaszolok. Viszont ő megérintette a kezem, az arcomba mosolygott, és ez nekem jólesett. De ezt követően mondtam neki, nem lehet már köztünk semmi sajnos, ő pedig tök jól megértette. Utóbbit azért furcsálltam, mert ő valójában nagyon heves természetű. Miért pont ő és a régi baráti köröm jelentek meg?

2018. jan. 5. 19:03
 1/2 anonim ***** válasza:
A mestermágus mesterszámai által beavatva atlantiszi tudatszinten világosodsz meg!
2018. jan. 5. 21:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Hiányzik neked a régi baráti köröd, és még aktív érzelmek vannak benned az első barátnőddel kapcsolatban (piros). Vidám és nyitott vagy, nem tudsz szabadulni tőle, hiányzik a testi kontaktus. De tudatosan vége számotokra.
2018. jan. 6. 02:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!