Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Megfejtenétek az esti álmaim?...

Megfejtenétek az esti álmaim? Sok álmom szokott lenni egy egy este többnyire fimszerűen részletes.

Figyelt kérdés

Az elsõ álmomban egy csapat tagja voltam (életben sose láttam õket.) fekete piros búvárruhában. A moló végén egy acélépület. Belõle egy hosszú daru a sötétkék, hullamos de amúgy tiszta tenger felé tartott egy kutató kabint amiben lógtunk.(nagyon szeretem a vizet s úszni)

Elkeztünk szép sorban meghalni kegyetlen módon miután egy társunk nagyon hülye módon önhibájából meghalt a vízalatt.

Félig a vízben ami sötét, sok a fém, hideg, de valahogy nem félek.

Álmomban ismét tini voltam s a tesiórán ültünk nézve a magasugrást. Volt ott egy hallás és valami fizikai problémával küzdõ fiú akivel titokban elötte este randiztam s lefeküdtem.

Valami miatt a többiek rájöttek, de azt hitték megerõszakolt s itt két csoportra szakadtak az emberek. Felvátva vagy magam láttam ahogy az öltözõ mosdójában az éles ollókat próbálom kiszedni a wcbõl mert az eldugult s így nem lehet leengedni az ürüléket. Hol pedig azt láttam a srácot az osztály körbeveszi, veri, lögdösi, megakarja lincselni. Félig agyonverik beül.ek egy kocsiba ami balesetet szenved, belerohannak egy másik jármûbe amibõl ömleni kezd a benzin, a srác látja de a többieketelvakitja a gyûlölet s felrobbannak végül mind.

2018. jan. 6. 09:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Már meg ne haragudj, de mindkettő egy-egy filmrészlet :D
2018. jan. 6. 18:01
 2/3 A kérdező kommentje:
nem ismerek ilyen filmeket. A víz alatt elsőként úgy halt meg az a férfi, hogy hozzá volt kötözve egy hüttőszerűséghez amivel a vízbe ugrott. Majdnem sikerült is engednie a köteleken de a kabinból a kötél másik végén rögzített oxigén palackszerűség a rángatástól pont rázuhant s a mélybe vitte.
2018. jan. 7. 19:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Magányos küzdesz (csapat) bosszús (fekete), mérges (piros) vagy. Tudat alatt (víz alatt) eltört benned valami (társ halála). Ezért lelkileg bizonytalan (sötét), magányos (fém), érzelmileg üres (hideg) vagy.

Az első álom oka. Tini korodra vezethető vissza. Menekülsz, rejtőzködsz (WC), de nem tudsz megkönnyebbülni a gonoszságod (olló) miatt. Az összezörrenés (kocsi baleset) miatt, magadra maradsz (felrobbannak).

2018. jan. 7. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!