Mi volt ez este?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi volt tegnap este, de hamar lefeküdtem aludni, olyan 11 körül.. Becsuktam a szemeimet, és aludtam. Olyan 2 óra körül felszerettem volna kelni inni egy pohár vizet, de nem tudtam felkelni. Olyan érzés volt, mintha le lennék szögelve az ágyamra, és nem tudtam mozogni. Nem is tudtam becsukni a szemeimet. Ez olyan egy percing tartott, és hallottam egy halk, rekedt hangot, ahogy súgta a nevemet.. A szívem úgy dobogott, mint egy kiskutyának amikor játszott.. Utána elkezdett valamit motyogni, de a hangot már messzebbről halottam. Pár perc múlva feltudtam kelni, odarohantam a lámpához, hogy feloltsam.. Aztán nagy nehezen visszaaludtam.2017. dec. 19. 17:27
1/6 A kérdező kommentje:
percig*
2017. dec. 19. 17:40
2/6 anonim válasza:
Szia. Ezt az éjszakai lebénulást alvás paralízisnek hívják és ebben szoktak történni ilyen pszichikai dolgok is mint veled. Velem is megtörtént már valamikor de én zümmögést hallottam. Bár az ilyen beszéd hangokkal kapcsolatban azt mondom hogy nem kell mindenre van magyarázattal tekinteni, ki tudja :)
3/6 A kérdező kommentje:
Óh.. Ez vissza tud jönni? Remélem nem.. :/
2017. dec. 19. 18:32
4/6 anonim válasza:
Vissza tud, nálam évekig tartott.Most viszont hogy sok a munkám, sajnos ezek a különös tapasztalatok is megszűntek, már valamire való álmom sincs :/ A stressz szétcsesz mindent.
5/6 anonim válasza:
Előre leszögezem, hogy ne értsetek félre!:D De nekem csomó volt régen, mostmár egyre kevesebb sajnos, de én imádtam. Igazi adrenalinbomba. Sokkal jobb dolgokat festettem mert megadott egy csomó munkámhoz az ihletet. De ez más, remélem akkor te nem fogod többet átélni!
6/6 anonim válasza:
Lehet nem fizetted ki a lakbért és eljöttek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!