Miért álmodom mindig egy bizonyos fiúval?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy van egy fiú akibe nyáron teljesen beleestem,el is mondtam neki de elutasitott majd összejött az egyik legjobb barátnőmmel.1 hét után szakitottak engem pedig utál ez a fiú,egy suliba járunk de még köszönni se bír.Én fél éve próbálom őt elengedni,de nagyon nehéz.Téli szünet van most és alig gondolok rá de mimden éjszaka vele álmodok és ez már az agyamra megy2018. jan. 1. 22:02
2/4 A kérdező kommentje:
Ma reggelre megint volt egy álmom általában azt álmodom hogy újra beszélünk és szeret engem mint barátot de olyan is volt már hogy egy pár vagyunk és csókolózunk de olyan is volt már hogy megakartam csókolni ő pedig nem engedte
2018. jan. 2. 11:59
4/4 A kérdező kommentje:
Lol köszi a hasznos választ nem akarom hogy megdugjon én csak azt hiszem még mindig tetszik egy kicsit
2018. jan. 2. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!