Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ha hosszú ideig (5-7 év)...

Ha hosszú ideig (5-7 év) sosem álmodok, az neurokémiai zavar vagy nincs karmám?

Figyelt kérdés
Elvileg a tudatalatti vágyak, félelmek kivetülése testesül meg az álomban. Az emberek nagy része álmodik, amit hamar elfelejtünk és ez így jó. Én sokáig, hosszú évekig nem álmodtam semmit. Abszolút semmit. Ez mit jelent pontosan?
2017. dec. 19. 12:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%

De honnan tudod, hogy nem álmodsz, nem pedig csak nem emlékszel rá?

Neked nem neurokémiai zavarod van, szimplán fogyatékos vagy, és azt sem vagy képes megérteni, amit 9-en írnak...

2017. dec. 20. 08:04
 12/21 anonim ***** válasza:
Áááá, ne gondoljátok, hogy a kérdés feltevője pontoz le, hanem a "bejárók", akik nem is válaszolnak, de ide néznek be pontozni, függetlenül attól, hogy mit írsz.
2017. dec. 20. 10:21
 13/21 anonim ***** válasza:
12: is. Az viszont fogható a reakcióiból, hogy nem értette meg a válaszokat.
2017. dec. 20. 10:30
 14/21 anonim ***** válasza:

A nam emlékezés nem egyenlő a nem álmodással.

Csak akkor jelentheted ki, hogy nem álmodsz, ha alvásod közben az EEG készülék nem jelzi a REM fázist!

(Azt, hogy mi mit jelent, legjobb barátod a Google elárulja.)

Ha tényleg ennyi időn kerestül egyszer sem álmodtál, akkor te vagy az egyetlen, nem is ember, hanem valami ufó-ivadék.

2017. dec. 20. 17:08
 15/21 anonim ***** válasza:

Ha nem lenne karmád, megvilágosodott lennél. Akkor pedig nem tetted volna fel ezt a kérdést.

Mivelhogy van karmád és nem vagy buddha, ezért választhatsz egy neked tetsző magyarázatot. Pl. azt, hogy neurokémiai zavavarok miatt nem emlékszel álmaidra. Ez épp annyira igaz, mint az, hogy megvilágosodtál. Egy másik fogalmi építményben hiszel, eszerint éled meg a valóságodat...

2017. dec. 21. 12:19
 16/21 A kérdező kommentje:

Valóban érdekes, hogy ilyen hosszú ideig nem álmodtam semmit. Magam sem tudom ennek magyarázatát, éppen ezért kérdezem. Teljes bizonyossággal ki tudom jelenteni, hogy egy épkockát sem álmodtam abban az időszakban, elhitetitek nekem. Volt olyan alvásom amikor szinte éber voltam és nagyon sokszor egyébként is tudatomnál váltam, de akkor sem láttam egyetlenképkockát sem. Hogy miért azt nem tudom.

Ugyanolyan életem volt mint előtte. Nem hizsem, hogy valami ért akkor ami előtte nem vagy utána.

Én arra is gondoltam, hogy megoldottam ebben az életember a karmámat csak egy másik feladatra kell koncentrálnom vagy kaptam valami plussz feladatot, esetleg valaki bevonzott közben és neki kell segytenem. Nem is tudom

2018. jan. 5. 08:53
 17/21 anonim ***** válasza:
Igen, hát gondold ezt. Mi meg azt gondoljuk, hogy nem emlékszel az álmokra, mert nem jó körülmények közt ébredsz - órára, zajra, stb.
2018. jan. 5. 09:11
 18/21 anonim ***** válasza:
Ha még ilyen képzeteid vannak, hogy valakinek segítened kell, feladatod van stb. Akkor nem oldottál meg semmiféle karmát, éppenhogy lapátolsz rá az ilyen hiedelmekkel. Ha megoldottad volna a karmádat, már az éntelenségből beszélnél. Ha pedig már nem lenne én, akkor kinek lenne bármiféle feladata. Azt még nem hallottad, hogy a buddhák abbahagynak minden cselekvést?
2018. jan. 5. 16:58
 19/21 A kérdező kommentje:
Azért mert álmodok és nem hiteles a jelenlegi tudomány állásfoglalása róla ne rám haragudjatok. A tudomány is állandóan fejlődik, a régi ismeretek állandóan elavulnak. Ma már nevetünk hogy anno laposnak hitték a földet. Minden régi isneret elavul. A tudomány mindig a jelenlegi ismereteinket tükrözi. Nem egy végállapot !
2018. jan. 12. 13:35
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem haragszunk rád kérdező, csak látszik, hogy nem érted, miről írunk, nem érted a válaszokat, nem érted az alvásfázisokat, nem érted, nagyon nem érted, mi az, hogy "KARMA"
2018. jan. 12. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!