Ha hosszú ideig (5-7 év) sosem álmodok, az neurokémiai zavar vagy nincs karmám?
De honnan tudod, hogy nem álmodsz, nem pedig csak nem emlékszel rá?
Neked nem neurokémiai zavarod van, szimplán fogyatékos vagy, és azt sem vagy képes megérteni, amit 9-en írnak...
A nam emlékezés nem egyenlő a nem álmodással.
Csak akkor jelentheted ki, hogy nem álmodsz, ha alvásod közben az EEG készülék nem jelzi a REM fázist!
(Azt, hogy mi mit jelent, legjobb barátod a Google elárulja.)
Ha tényleg ennyi időn kerestül egyszer sem álmodtál, akkor te vagy az egyetlen, nem is ember, hanem valami ufó-ivadék.
Ha nem lenne karmád, megvilágosodott lennél. Akkor pedig nem tetted volna fel ezt a kérdést.
Mivelhogy van karmád és nem vagy buddha, ezért választhatsz egy neked tetsző magyarázatot. Pl. azt, hogy neurokémiai zavavarok miatt nem emlékszel álmaidra. Ez épp annyira igaz, mint az, hogy megvilágosodtál. Egy másik fogalmi építményben hiszel, eszerint éled meg a valóságodat...
Valóban érdekes, hogy ilyen hosszú ideig nem álmodtam semmit. Magam sem tudom ennek magyarázatát, éppen ezért kérdezem. Teljes bizonyossággal ki tudom jelenteni, hogy egy épkockát sem álmodtam abban az időszakban, elhitetitek nekem. Volt olyan alvásom amikor szinte éber voltam és nagyon sokszor egyébként is tudatomnál váltam, de akkor sem láttam egyetlenképkockát sem. Hogy miért azt nem tudom.
Ugyanolyan életem volt mint előtte. Nem hizsem, hogy valami ért akkor ami előtte nem vagy utána.
Én arra is gondoltam, hogy megoldottam ebben az életember a karmámat csak egy másik feladatra kell koncentrálnom vagy kaptam valami plussz feladatot, esetleg valaki bevonzott közben és neki kell segytenem. Nem is tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!