Nagyon ijesztő álmom volt az éjjel. Valami rendezvényen voltam, ott volt velem nővérem is. Arra emlékszem, hogy valami elfogyott, pia vagy cigi, már nem emlékszem és el akartunk menni boltba. Ketten nővéremmel elindultunk, felszálltunk egy buszra és nem sokkal később mint a filmekben, lelassult minden, iszonyatos fejfájást és fülzúgást tapasztaltunk és ezután azt vettük észre hogy karambolóztunk. Az ablak mellett álltam és láttam ahogy volt mellettünk egy autó ami egy másik autót függőlegesen beszorított a busz és ő maga közé. Nem tudom h szándékos volt e. Leszálltunk és én odamentem nővéremhez, ahogy sétáltam, észrevettem egy kisgyereket aki üvöltve sírt. Arrébb mentem h lássam a beszorított autót, az autó totális roncs volt és mindenhol emberi húsdarabok hevertek a földön. De vér nem volt egy csepp sem. Éreztem egy nagyon rossz érzést belül. Gondolom tragédia esetén ezt érzik az emberek. És elkezdtem üvöltve sírni. Ekkor felébredtem...érdekelne miért álmodok ilyet, mikor nem néztem se tvt lefekvéskor, se rosszat elalvás előtt
2017. nov. 25. 20:29
1/8 anonim válasza:
Ez röviden azt jelenti, hogy meg fogod nyerni a lottót.
2017. nov. 25. 21:33
2/8 Bihar Valatonon válasza:
Nem kell nézni ilyesmihez semmit elég, ha stresszes életet élsz, vagy ha nyomaszt valami azok kivetülnek álmok formájában...
2017. nov. 26. 05:30
3/8 anonim válasza:
Írd le:-részletesebben a rendezvényt,- a nővéredet milyennek látod! Nem féltékeny rád? Képes lenne ártani neked? A kapcsolataidban történt változás mostanában?
2017. nov. 26. 12:49
4/8 A kérdező kommentje:
Nem emlékszem a rendezvényre, csak hogy szurkoltunk..talán valami sport lehetett..normális volt a nővérem, beszélgettünk végig. Hogy miről azt nem tudom. Mindig is voltak gondok a családban, de az ugyanolyan mint volt. Nem változott semmi. Talán kicsit édesanyám
2017. nov. 27. 22:12
5/8 anonim válasza:
A rendezvény a személyiségedet jelképezi, élvezed a nyüzsgést, a versenyhelyzeteket. De nővéred számára más a fontos(pia, cigi) feszült ilyen helyzetekben. Ezért folyton kizökkent téged(buszra szálltok). Ez téged feldühít (fejfájás, fülzúgás). És a lelked mélyén ezt úgy érzed, ez miatt kisiklik az életed(karambolóztunk). Az összetört autó az intimitásodat ábrázolja. Nem tudod hogy ez szándékosan e. Közelebbről megvizsgálva a problémát(leszálltunk). A kisgyerek az élet kínálta lehetőségeket szimbolizálja számodra. Az emberi húsdarabok téged szimbolizálnak, ilyennek látod magad. Lelkileg teljesen szétforgácsolódsz. Ezért érthető a sírás a végén.
2017. nov. 28. 15:58
6/8 A kérdező kommentje:
Pont az ellenkezője 🙂 Amit rám írtál a nővéremre igaz, én inkább vagyok egyedül valahol. De a többi része érdekes. Valami miatt szétesett az életem. Az meg hogy ezt az emberi hús ábrázolja, elég ijesztő. Lehet amiatt van, mert párommal akivel lakok már nem olyan mint rég és tervben van a különköltözés is. De a nővérem nem értem hogy került oda
2017. nov. 28. 20:54
7/8 anonim válasza:
Direkt kérdeztem, hogy a kapcsolataiddal minden rendben van. Erre kiderül, hogy a pároddal szakításban vagy. A nővéred és te vagy az álomban a főszereplő. Az álom témája a te és a nővéred közötti viszony. A rendezvény szimbolizálhatja, hogy nyilvánosság előtt, egymással rivalizáltok, versengtek. A pia, cigi feszültségcsökkentést, befelé fordulást szimbolizálja.
A busz a közös életutatokat szimbolizálja a nővéreddel, ami ütközik a te szexualitásoddal (függőlegesen beszorított autó), és egy másik emberrel(autó), ami a párod életét jelképezheti. Erről nem tudod, hogy szándékos volt e. A kisgyerek a párod és te közötted lévő kapcsolatot szimbolizálja. A kora a kapcsolatotok fiatalságára utal. Az arca esetleg hasonlíthat a párodra. A többivel nincs gond.
2017. nov. 29. 14:25
8/8 anonim válasza:
Az előző vagyok saját vélemény: Egyszerre mindenkinek nem lehet megfelelni. Fel kell állítani egy fontossági sorrendet. Add önmagad, ne hagyd hogy bohócot csináljanak előled.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!