Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Létezik, hogy beszélni szeretn...

Létezik, hogy beszélni szeretne velem?

Figyelt kérdés

A volt barátnőmmel 6 éve szakítottunk. 2,5 évet voltunk együtt, nagyon szerettem, hirtelen lett vége, nehéz volt, de túl tettem magam rajta.

Körülbelül egy fél éve periodikusan álmodok vele mindenfélét. Nem nagyon értem miért van ez. Egy ideig nem foglalkoztam vele, de már nagyon idegesít. Magamat hibáztatom, hogy még mindig nem tudtam ezt feldolgozni. Viszont olvastam erről olyasmit, hogy lehet, hogy ő nem tud elengedni vagy most jött rá, hogy én valójában ki is voltam neki. Tehát azért álmodok vele, mert elég sokat gondol rám. Létezhet ilyesmi, vagy csak az én tudatom szórakozik?

2017. nov. 22. 09:47
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Nem tudom amúgy, hogy miről beszél, de szerintem ő sem.

Szokj le a drogokról ember, az nem jó.

2017. nov. 23. 13:25
 22/25 anonim ***** válasza:

#20 Most, hogy mondod feltűnt. Viccnek szántam vagy humorizáltam, de úgy tűnik nincs hozzá tehetségem.

#22 Már elnézést, de nem tervezek meghalni, viszont a pénzt nyugodtan elfogadom, majd félre teszem a temetésemre, mellesleg csak azért humorizáltam, mert túlzottan dinka vagy. Még kifejezni sem tudod magad rendesen. Tök béna! :D

2017. nov. 23. 14:04
 23/25 A kérdező kommentje:
Vagy inkább neked van bajod az értő olvasással.
2017. nov. 23. 14:22
 24/25 A kérdező kommentje:
És igazad van, ku/rvára nem vagy vicces. Komolyabb válaszokat vártam, nem vicceket humorherold.
2017. nov. 23. 14:24
 25/25 anonim ***** válasza:
#25 Ne szórakozz velem! Normálisan válaszoltam előzőleg csak idő közben volt egy hisztid, hogy rosszindulatból válaszoltam meg ilyesmi. A te hibád, hogy nem tudsz értelmezni. Nem tudom milyen felfogásod van neked öcsém. 😧
2017. nov. 23. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!