A volt barátnőmmel 6 éve szakítottunk. 2,5 évet voltunk együtt, nagyon szerettem, hirtelen lett vége, nehéz volt, de túl tettem magam rajta.
Körülbelül egy fél éve periodikusan álmodok vele mindenfélét. Nem nagyon értem miért van ez. Egy ideig nem foglalkoztam vele, de már nagyon idegesít. Magamat hibáztatom, hogy még mindig nem tudtam ezt feldolgozni. Viszont olvastam erről olyasmit, hogy lehet, hogy ő nem tud elengedni vagy most jött rá, hogy én valójában ki is voltam neki. Tehát azért álmodok vele, mert elég sokat gondol rám. Létezhet ilyesmi, vagy csak az én tudatom szórakozik?
De okos itt valaki. És ha elvált a hat év alatt???
Vagy bármi történhetett vele akár rossz is.
Simán felkeresném miért ne??? Hálistennek van aki még az embert is látja a nőben nem csak a....! Mi van abban ha ráír-rátelefonál?? Összeér az ég a földdel??
2017. nov. 23. 09:01
12/25 anonim válasza:
#10 Honnan veszed, hogy rosszindulatból írtam? Melyik része az? Én is látom, hogy hol vagyunk és az álomfejtés szerint TE nem tudtad lezárni és továbblépni. 6 év rengeteg idő, hamarabb kellett volna észbe kapnod. Ha fel is keresed ne remélj sokat, max hogy lezárd. :D
2017. nov. 23. 10:14
13/25 anonim válasza:
Egyébként én vagyok a jelenlegi barátja van 4 gyerekünk. Ezt megszívtad. xD
2017. nov. 23. 10:18
14/25 A kérdező kommentje:
Hát persze, legyetek akkor boldogak.
2017. nov. 23. 11:18
15/25 A kérdező kommentje:
Csak tudnám miért válaszolok én még mindig a kérdéseidre?
2017. nov. 23. 11:19
16/25 anonim válasza:
Kérdező...inkább küldj neki gumit.. :DDD persze szigorúan szerelmi kötés miatt..használja..vagy bárhová..
2017. nov. 23. 11:49
17/25 anonim válasza:
...már nem a lánynak..
2017. nov. 23. 11:50
18/25 A kérdező kommentje:
Hát nagyon bánat szegény, nem értené, hogy mit kell vele csinálni.
2017. nov. 23. 12:31
19/25 anonim válasza:
Mi a bánatról beszélsz? Nagyon is örülne a guminak. Szeret vele játszani meg ilyesmi. Amúgy meg már abban a korban van, hogy tudja hogyan kell használni. 4 gyerekkel azelőtt talán még nem tudta, de már tudja. Egyébként köszi a jó kívánságokat. xD Egy kicsit furcsa volt, hogy hirtelen fel akar tűnni a volt barátja. Én se meg a gyerekek se örülnének neki. Ha utalsz nekem 30.000 HUF-ot küldök neked egy videót, amiben éppen alva horkol. Nagyon aranyos. Ha annyira kéne neked a pita van neki egy nővére, meg adhatom a számát. :D
2017. nov. 23. 12:59
20/25 anonim válasza:
Lehet nem rólad szól a kérdés Utolsó , az nem merült fel benned opcionálisan? Ha nem folyton vízszintesben lennél szerintem jobban látnád a monitort!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!