Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez mit jelenthet?

Szakadatia kérdése:

Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Ma azt álmodtam, hogy vagyok egy ilyen kis erdőféleségben, átkeltem egy kis folyón, balra néztem, és egy nagy elhagyott házat láttam, benéztem az ablakán, és ott volt egz kisfiú, aki elkezdett rohanni, és egyszercsak kiesett a fiu az ajtóval együtt, utánna megint benéztem az ablakon, és láttam még 1 kisfiút, de annak ki volt vájva a szeme, es vér folyt kifele a kivájt szeme helyéről. Ez mit jelenthet?

2017. nov. 21. 12:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Az álom teljes valósága a tudatalattid. Te vagy minden ember, helyszín, èrzès ès gondolat. Ahogy te èrzed magad, amit te gondolsz az törtènik körülötted. Ha hirtelen elfog a fèlelem akkor az álom fèlelmetessè, rèmálommá válik. Ha az öröm akkor örömtelivè. Ameddig nem vagy tudatos, vagyis nem tudod, hogy álmodsz ès magadat tapasztalod, addig reagálsz. Vèletlennek ès èrthetetlennek tűnik minden. Ki vagy szolgáltatva az álomvilágnak. Ahogy elfogadod, hogy álmodsz ès magadat tapasztalod, megszűnik a reagálásod ès az álom reakcióját irányítani kezded. Èrzèsekkel. Azonosulsz az elmèvel amiben vagy. God mode on. Ezt nevezik tudatos álomnak.

Azt jelenti, hogy fèlelmet kezdtèl èrezni ès az álom megváltozott annak kèpère.

2017. nov. 21. 12:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Nehezet ettél vacsorára.
2017. nov. 21. 13:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Hátsó gondolatok gyötrik(erdő). A probléma (ház) az ön múltjában van(folyón át) az anyai szeretettel, neveléssel kapcsolatban (balra). A probléma (nagy)súlyosan érinti, de mélyen elfojtja magában(elhagyatott). A kisfiú magát szimbolizálja nagy erővel, lendülettel meg akarta ismerni a világot és nem engedték (rohan ajtónak), megtörték (elesett), elvakították. A másik kisfiú szintén magát szimbolizálja. Sok lehetőségtől elesett, nagy hátrányokkal kellett megküzdenie (kivájt szem), sok erő, tanulás kárba veszett(vér).
2017. nov. 24. 05:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!