Ez az álom mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Nem emlékszem rá pontosan,csak annyira,hogy volt 1 pad és azon emberek ültek és volt még 1 emberke,akit nem láttam v. csak nem emlékszem rá,és mindig kihívott 2 embert és felakasztotta...De az emberek nem haltak meg, sőt nem történt velük semmi,v. csak úgy látszott.És vmelyiktől megkérdezte az emberke,hogy xy kórházba mentek? azok bólogattak aztán meg szépen kisétáltak a teremből.Utána már csak 2 ember maradt+még én,aztán felébredtem...2010. máj. 31. 18:28
1/2 anonim válasza:
érted is eljön..
majd folytatódik a tudatalattidban
2/2 anonim válasza:
Szerintem ez tuti jelent valamit.
csak magadba kell nézned.
mindenre megvan a válasz.
mindennek megvan a miértje.
szerintem ez kábé annyit jelenthet, hogy:
vol 1 pad és azon emberek ültek és volt még 1 emberke, és mindig kihívott 2 embert és felakasztotta...De az emberek nem haltak meg, sőt nem történt velük semmi,v. csak úgy látszott.És vmelyiktől megkérdezte az emberke,hogy xy kórházba mentek? azok bólogattak aztán meg szépen kisétáltak a teremből.Utána már csak 2 ember maradt+még én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!