Mikor múlik már el? Miért álmodom folyton rosszat? (részletek lent)
Körülbelül 13 14 éves koromban kezdődtek a rémálmaim.Azóta kisebb nagyobb megszakításokkal sokszor megismétlődik.Van, hogy egy hónapig sem álmodok rosszat, máskor meg volt olyan, hogy egy éjszaka alatt 3 szor is.És ilyenkor mindig kiabálok, és felverem az egész családot. Kisebb koromban voltunk orvosnál, azt mondták valószínű édesanyám halála miatt. De akkor 8 éves voltam, szóval már 17 éve, szóval szerintem ennyi idő alatt már sikerült feldolgoznom.Amikor kiabálok, mindig a nagymamámat hívom, aki velünk lakik, vagy segítséget kiabálok, hol vagyok, stb. Van egy kedvesem, több mint 2 éve. Nagyon harmonikus a kapcsolatunk, sokszor alszom náluk is. Eleinte náluk nem kiabáltam, de mostanában ha elmegyek, már többször előfordult. Ilyenkor átölel, megnyugtat, hogy nincs semmi baj.Nem nézek horrorfilmeket, este nem eszem lefekvés előtt, szép dolgokra gondolok. Akkor miért? Pedig azt hittem, hogy már megszűnik ez, mióta van valakim... Hova mehetnék ezzel? Vagy jógázzak itthon?
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!