Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom több napja azt,...

Miért álmodom több napja azt, hogy más tetszik, mint a párom?

Figyelt kérdés

2017. nov. 5. 11:27
 1/5 Aneem ***** válasza:
100%

Talán megjelent benned a vágy más iránt, de te ezt próbálod elnyomni mivel neked azt "kell" szeretned aki a párod, és sajnos már neked nincs jogod mással foglalkozni.

Egy megfáradt kapcsolat, előbb utóbb tönkreteszi mind a két embert.

2017. nov. 5. 12:06
 2/5 Stilvoll válasza:
100%

Szerintem azért álmodod ezt, mert a kapcsolatotok kicsit ellapult ( de ezt persze én nem tudhatom 100%-as) és a tudatalattidban felmerült, hogy más után néz.

Ahhoz hogy ez megszűnjön próbáljátok feldobni a kapcsolatotokat. Én ilyenre gondolok, hogy olyan programot tervezetek amit mindketten szeretek és még nem próbáltátok ki.

2017. nov. 5. 12:29
 3/5 Dew-i válasza:
100%
Valószínűleg elfáradt a kapcsolatod, vagy nem kapsz meg a parodtol mindent, amit szeretnél. Dobd fel valamivel a kapcsolatod, ((Pl. Utazasok)
2017. nov. 7. 12:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert a párod nem tetszik.
2017. nov. 10. 06:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert az emberi lények nem monogám kapcsolatra lettek teremtve, bennük van a minél több másnemű személyek iránti vágy ha amúgy nem is veszed észre de az agyad azért így gondolkozik.
2017. nov. 12. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!