Miért álmodom azzal, aki nekem tetszik?
Tetszik nekem valaki, és többször álmodtam már Vele.
A legtöbb ezoterikus álmommal ellentétben, teljesen tisztán látom az arcát. Emiatt is kérdezek, mert ezt nagyon nem értem.
Illetve, egymáshoz érünk, de még nagyon kezdetleges dolgokat csinálunk álmomban (bár az is meseszép).
Múltkor véletlen hozzáértem... Teljesen olyan volt hozzáérni, olyan volt az érintése, mint álmomban.
Ezen elmondhatatlan módon csodálkozom.
Minden kritikát kérek, írjatok minél többen! Nagyon köszönöm!
Trollok kíméljenek, és valóban iránymutatást keresnék.
Illetve, kis pszichó: Múltkor úgy nézett rám, hogy rájöttem ezerszer el kell titkoljam, hogy nekem ő tetszik (ez tényleg így történt).
Szeretném veletek megosztani, mennyire szomorú vagyok, hogy el kell előle titkoljam.
De úgy néz ki, annál jobban szeretem, minthogy tapintatlanul tudtára adjam az érzéseimet.
Érdekes.
Volt úgy, hogy Vele álmodtam. Aznap sokkal jobban megtaláltuk a közös hangot.
Illetve, sajnos hajlamos a pirulásra, és nem vonhatok le belőle következtetést.
Marad a néma szenvedés. :D
A legeslegfurább, hogy eddig egyetlen kétszer megálmodott álmomban volt szó csókról, de az még a legelején.
Többnyire azt álmodom, hogy átöleljük egymást.
De talán inkább én kezdeményezek és elmondom neki, hogy mennyire szeretem. Magamhoz szorítom, és csak töltekezem az energiájából (ami amúgy sokszor napközben is hiányzik).
Nem történik semmi, csak sokáig ölelem. Álmomban.
Legutóbb, is öleltem volna sokáig, bár akkor kicsit hozzámért.
De minden álmomban, van egy ölelés, ha eljutunk oda, és az sokáig tart (legalábbis próbálom) és nincs benne semmi szex és ilyesmi (de én elolvadok tőle).
Sokat gondol rád.
Az egyik roma öreg asszony mondta nekem.
Ők tudják a legjobban megmagyarázni az ilyen dolgokat ..
Egyébként, könnyen lehetséges, hogy sokat gondol rám.
Ezt onnan gondolom, hogy az egyik álmomban nagyon vonakodott, és majdnem matematikai részletességű feladatnak kellett megfelelnem, hogy megint meg tudjam ölelni. Akkor én is meglepődtem, mennyire tisztában van velem.
Igazad lehet.
"Tetszik nekem valaki, és többször álmodtam már Vele"
Komolyan erre magadtól nem tudtál rájönni?
Kedves Citromost.
Látom, elégedetlen vagy Velem.
Trollok kíméljenek, és valóban iránymutatást keresnék.
Ezt a részt, talán nem láttad. Egyébként kérlek, értelmezd a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!