Miért álmodom azzal, aki nekem tetszik?
Tetszik nekem valaki, és többször álmodtam már Vele.
A legtöbb ezoterikus álmommal ellentétben, teljesen tisztán látom az arcát. Emiatt is kérdezek, mert ezt nagyon nem értem.
Illetve, egymáshoz érünk, de még nagyon kezdetleges dolgokat csinálunk álmomban (bár az is meseszép).
Múltkor véletlen hozzáértem... Teljesen olyan volt hozzáérni, olyan volt az érintése, mint álmomban.
Ezen elmondhatatlan módon csodálkozom.
Minden kritikát kérek, írjatok minél többen! Nagyon köszönöm!
Trollok kíméljenek, és valóban iránymutatást keresnék.
Illetve, kis pszichó: Múltkor úgy nézett rám, hogy rájöttem ezerszer el kell titkoljam, hogy nekem ő tetszik (ez tényleg így történt).
Szeretném veletek megosztani, mennyire szomorú vagyok, hogy el kell előle titkoljam.
De úgy néz ki, annál jobban szeretem, minthogy tapintatlanul tudtára adjam az érzéseimet.
Ha játsza a fejét a barátai elött, és rád néznek, vagy néz Ő, akkor biztosan be jössz neki.
:))
Ha játsza a fejét a barátai elött, és rád néznek, vagy néz Ő, akkor biztosan be jössz neki.
:)) amúgy fiú vagy, Kérdező?
Nem.
És midnketten foglaltak vagyunk.
De megbeszéltem a barátommal az egészet, hogy ez a srác csak energiafeltöltődést jelent nekem. Mást én sem értek.
S hogy ártatlan az egész.
Elfogadta. Én is. De ugyanúgy gondolok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!