Emlékszek előző életeim részleteire?
Mármint igen, emlékszem rájuk, pontosan tudom, összerakom a részleteket, 16 éves vagyok, jelenleg, és az álmaimban, elő szoktak jönni, erős érzéssel levő helyek/emlékek, olyanok amiket még nem is láttam, és a mellkasomban lévő dolgot (Lelket) Használni is tudom, éreztetni magammal, hogy ott van, asztrálisan utazni, satöbbi...
-------------------------------------------------------
Amit kérnék, hogy ne írjanak szkeptikusok, materialisták nekem normális válaszok kellenek, hozzáértő emberektől, és nem az, hogy te hiszel ilyenekben, az, hogy én miben hiszek, csakis az én dolgom, vagy azé, akivel megosztom.
Az én anyukám is az előző életében hercegnő volt. Legalábbis ezt hiszi. Álmában is ezt álmodja, és amikor a facebookos teszt is ezt adta ki azóta nem főz, nem takarít mondván, hogy ő egy hercegnő.
14/F :(
Nem "előző élet" hanem az őseid által genetikai szálakon át öröklődött emlékek, melyeket álmaidban sajátként élsz át
(Tapasztaltam én is hasonlót, majd kiderült, hogy némelyeket dédapám átéltem, van amelyik eseményről fénykép is készült)
En amondo vagyok hogy nincs elozo elet vagy ha van nem emlekezhetsz ra.
Ennek magyarazata az hogy az agyban tarolsz el minden emleket. Szval ha meghalsz hogy ujraszules az adott test ott marad a földbe. És az agyal egyutt elporlad. Szval az agy megsemizul. Szval semmikep nem emlekezhetnel mivel semilyen kapcsolat sincs kozted es az elozo eleted kozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!