Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az álmom különböző részleteire...

Az álmom különböző részleteire emlékszemm Valaki megválaszolja nekem, hogy mit jelent?

Figyelt kérdés
Nem nagyon emlékszem összefüggő történetre.különálló emlékeim vannak álmomról.Az első emlékem az, hogy egyik legjobb barátommal készülődünk az iskolába és valahogyan megégettem a fejét a hajszárítóval de nem is ertettem, hogy hogyan mivel nem szárítottam a hajat.Utána a volt iskolám udvarjából bementünk az iskolába.Többre nem emlékszem ebből a részből. A második emlékem az hogy a volt iskolában szóval általánosban kémia óra eleje volt es az utolsó előtti padsorba probaltam leülni a másik legjobb barátom mellé de mellette a táskája volt. Csak ránéztem és annyit mondott hogy na jól van. Elvette a táskáját és leültem. A harmadik emlékem hogy a szomszédommal megbeszéltem hogy megyünk valahova de arra már nem emlékszem, hogy hova. Mamám mondta, hogy ő már elment.Kinéztem az ablakon és lattam, hogy már tényleg elindult.Kapkodtam magam de amikor már a cipőmet vettem messze járt. És az utolsó emlékem az hogy a mostani osztálytársammal egy kocsiban ülünk és apukám vezet. A régi iskolámnál megállt és kiszálltunk. Arról beszéltünk hogy milyen jó oda járni.

2016. dec. 26. 16:35
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem nem jelent semmit
2016. dec. 26. 20:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Valamiért foglalkoztat a gyermekkorod.Valami hiányzik abból.
2016. dec. 27. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!