Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miert nem emlekszek soha az...

Miert nem emlekszek soha az almaimra?

Figyelt kérdés
15 eves vagyok es mar par eve azt veszem eszre, hogy olyan mintha nem almodnek semmit, de gondolom hogy almodok, mert valahol hallottam hogy az ember mindig almodik. En sose tudom hogy almodtam-e valamit, mar reg volt olyan. Szoval ez miert van velem?
2016. febr. 23. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Elvileg fejleszteni is lehet ha mindig vissza idézed, így jobban emlékszel rá. Ha egyáltalán nincs akkor passz, de próbálgatni kell. Nekem van amikor lejesen valósághű és csak ébredés után veszem észre hogy csak álom. De ha nem álmodsz vagyis nem emlékszel az se baj.
2016. febr. 23. 22:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy almodok-e, de reggel soha semmi nem remlik hogy most mit almodtam, olyan mintha egyaltalan nem almodnek soha semmit
2016. febr. 23. 22:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Rossz a memóriád. Vegyél egy újat. Mondjuk olyan 32 GB-ost.
2016. febr. 24. 00:36
 4/4 anonim válasza:
Örülj, hogy nem emlékszel! Az éjszakai alvás ideje alatt az agy rendszerezi a nap közben szerzett információkat. Valami olyasmi ez, mint a winchester töredezettség mentesítése a windowsban (persze a különbség iriási,de nem tudok jobb hasonlatot). Ha nem elég mélyen alszik valaki, akkor a tudat kontroll alatt tartja, illetve megpróbálja összerakni ezeket az emlék töredékeket, tulajdonképpen így keletkezik az álmok 99,9%-a. Ha nem emlékszel rá, vagy nem is volt, az annak a jele, hogy egészséges, pihentető mély alvásod volt. Ne bánd!
2016. márc. 14. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!