Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Valaki adna erre magyarázatot?

Valaki adna erre magyarázatot?

Figyelt kérdés
Tehát van egy jelenség,amikor 4-5 napon keresztül álmodok valamit,és általában meg is valósul valamilyen formában. Csütörtökön kezdődött. Akkor azt álmodtam hogy egy barátom akivel mindig megöleljük egymást és beszélünk pár szót ha összefutunk egy asztalnál ült és beszélgetett valakivel,amikor én köszöntem neki,csak odavetett egy hanyag sziát,másnap meg is történt,mentek fel a lépcsőn egy lánnyal én pedig jöttem le,és az történt mint az álmomban. Azt is álmodtam,hogy apukámékkal elmentem nyaralni ott találkoztam egy delfinnel a tengerben. Másnap jöttek apámék (keveset találkozunk) és beszélgettünk róla hova mennénk jövőre nyaralni. Voltak még álmaim de szerintem a felsorolásból ennyi,a mai pedig az volt,hogy belezuhantam egy vízbe. Mitől lehetnek ezek? Sose hittem abban hogy az álmok valóra válnak vagy jelentenek akármit,de ezt már nagyon különösnek találtam.
2017. okt. 23. 10:24
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Belemagyarázásnak hívják.
2017. okt. 23. 10:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Prekogníciónak hívják, amelyeket álom formájában kapsz. Nálam megérzések formájában működnek.
2017. okt. 23. 12:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen második válaszoló! :)
2017. okt. 23. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!