Szerintetek ez lehet egy figyelmeztetés?
Nagyon rossz rémálmom volt. Álmomban meghalt a legjobb barátnőm. Édesanyám pedig megakart engem folytani. Hátulról elkapta a puloveremet és majdnem megfulladtam arra riadtam fel. Levegőért kapkodtam,félve mentem reggel munkába.
Délbe telefonáltam anyukámal és közbe hívta őt egyik nénjém. Az volt az első kérdése,hogy jól vagyok e? Mert nagyon rosszat álmodott velem.Azt álmodta,hogy éjjeli műszak után elütött az autó. Felriadt erre szintén levegőért kapkodott.
Szerintetek lehet ez egy jel vagy figyelmeztetés, hogy mind a ketten ugyanazon a nap, ugyanugy felriadva ébredtünk fel arra ,hogy ..... ( meghaltam?? ) Erre már nem emlékszük,hogy túléltem e mert felkeltünk.
Édesanyád túlzottan ragaszkodik hozzád, megfojt a szeretetével. És ezért hibás abban, hogy eltávolodtatok egymástól a barátnőddel.(barátilag számodra halott)
Édesanyád álma. Érzi, hogy nem helyes, ahogy veled bánik.(baleset érhet) Eltávolodhatsz tőle.(meghalsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!