Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez?

Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy egy régi kastélyban voltam. Egy olyan magas ágyon, hosszú fehér hálóruhában. Az ágy felső részére nagy madarak voltak kifaragva és a szobában is láttam jó néhány madár alakot itt-ott. Emellett angyali babák is voltak: festményen, szobron, faragáson stb. Szóval tele volt zsúfolva az egész hely. Bejött egy sötét alak, akinek szárnya volt. Közelebb jött, de azt mondta nem nézhetek rá. Nem féltem. Feljött/szallt az ágyra majd rám. Aztán világos lett mindenhol. És felébredtem.

Mit jelenthet ez?

2017. okt. 15. 19:18
 1/1 anonim ***** válasza:
A dolgok a távolból titkos szimpátia útján hatnak egymásra, és az impulzus átvihető az egyikről a másikra ezen hasonlóság felhasználásával.
2018. jan. 5. 21:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!