Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hónapok óta rémálmaim vannak....

Hónapok óta rémálmaim vannak. Miért?

Figyelt kérdés

Elég gyakori, és annyira rémisztő hogy néha már aludni sem merek. Fel is ébredek éjszaka, ritka az mikor az egész estét végig alszom. Álmodtam már olyat, hogy üldöztek, eltévedtem, megerőszakoltak, meghaltam, ma pedig egy szellem kínzott lelkileg aztán elvett tőlem minden embert, mígnem egyedül maradtam, üldözött is, de annyira rossz volt, megakart kínozni aztán megölni

Valaki segítsen, mert én már ezt nem bírom

2017. okt. 1. 04:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Az álmok mutatóként vannak az életünkbe. A félelmeidet, és a vágyaidat jeleníti meg tudat alatti toboz mirigyed jobban aktivál miközbe alszol és a rem mozgásaid a szemed mozgása gyorsabb több mint aktivan nyitva. Kicsit hogy is mondjam lelkileg nyitva vagy egy álomvilágba aztán visszajösz. Amúgy mindennap olyan mintha meghalnánk. Csak nem állnak le a szerveink. Ennyi. Neked azért van rémálmod.mert valamit nem oldottál meg az életbe . Igy van tuti. A félelmeid rémálmokat generál és fantáziál . Ennyit tudtam mondani. 19,F vagyok.
2017. okt. 1. 07:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Túl sok ezotériát olvasol és hiszel el, de ha jobbam utána jársz a dolgoknak és tényleg mindent racionálisan döntesz el, akkor rájösz hogy a legjava baromság és nem lesznek rémálmaid. Főként ezért lett belőlem szkeptikus a hű ezotéria hivőböl. Ha akarod akkor segitek felismerni ezt és akkor elfognak múlni a rémálmok meg a félelmek.
2017. okt. 1. 07:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. okt. 1. 08:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem olvasok ezotériát és nem hiszek az ilyenkben. Egyszerűen vagy nem álmodok semmit, vagy ha igen akkor rosszat.
2017. okt. 1. 08:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Próbàltad àtrakni az àgyat vagy màsik szobàban aludni?

Lehet egyébként az is,hogy van nàlad szellem valamilyen okból.

Esetleg okozhatja az is,ha valami nehezebb életszakaszon vagy túl vagy nehézség előtt àllsz.

2017. okt. 3. 14:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne nézz tv. Foglalkozz értelmes dolgokkal. Természetvilág.
2017. okt. 3. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!