Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez mit jelent? Tobbi lent!?

Ez mit jelent? Tobbi lent!?

Figyelt kérdés
Azt almodtam hogy bemegyek egy erdobe kameraval a kezemben es utanna talaltam egy kunyhot ami elhagyatottnak nezett ki de nem az volt, egett a tuz a kandalloban es ahogy kozeledtem a kunyhohoz akkor hangokat hallottam, (suttogast stb.) es ahogy egyre kozeledtem a kunyhohoz a suttogas hangosabba valt! Odamentem az ablakhoz benezni es elkepesztoen felelmetes dolgokat lattam, rengeteg hullat ahogy a veruk beteriti a padlot, nehany rendort es rendorkutyakat! Ahogy megfordultam, mogottem volt egy ferfi, nem volt orra, az egyik szeme kivalyva es kb 3 meter magas lehetett, egy hullat fogott a kezeben... Azt a hullat mintha lattam volna.. Tudom is honnan.. O volt a fonokom, aki nagyon kozel all hozzam (mint baratom) es ledobta a foldre, tudtam hogy en kovetkezek, de meglattam valamit a foldon, amivel meg tudnam olni azt a hatalmas alakot.. Es ahogy lehajoltam azert a targyert felebredtem! Nem tudom mi volt ez az alom de minden esetben remiszto! Komoly valaszokat kerek legyszives :) koszonoom :)

2017. szept. 10. 11:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Folytasd az írást, van tehetséged hozzá. :-)
2017. szept. 10. 11:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Kosziii :)
2017. szept. 10. 12:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Lattal valami ilyen temaju filmet a kozelmultban? Peldaul a Blair Which-et vagy hasonlot?

Ha igen akkor itt a valasz.

Ha nem, es nem is jatszottal semmi effele videojatekot vagy egyebet, akkor tobb mindent jelenthet. Ha fiatal vagy, akkor nincs nagy jelentosege, az ember fiatal koraban nagyon sok mindent ossze tud almondni, igazabol jelentes nelkul is. Remalmoknak hivjak oket, es nem jelentenek semmit, csak a felelmeid es a napi stressz jon igy ki rajtad. Visoznt ezek a remalmok kesobb elmaradnak, amikor az ember egy megallapodott korba er, egyre inkabb nyugodtabban alszik, meg akkor is ha rosszabbul es kevesebbet. De remalmok ritkabban vannak.

Szoval az irasodbol nekem az jon le, hogy fiatal vagy, igy nem hiszem hogy barmit is jelent. Ne ijedj meg.

2017. szept. 10. 12:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen eleg fiatal vagyok :D es koszonom a valaszodat :)
2017. szept. 10. 14:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Es az a fonokossel kapcsolatban.. Osztalyfonokre gondoltam.. Nehogy valaki felreertsen
2017. szept. 10. 14:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti, hogy későn, vagy nehezet vacsoráztál. Megfeküdte a gyomrodat, persze, hogy vadakat álmodsz tőle.
2017. szept. 11. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!