Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez mit jelenthet? Tobbi lent

Nentokmindegy? kérdése:

Ez mit jelenthet? Tobbi lent

Figyelt kérdés

Nos, van egy osztalytarsam aki megkerdezte h jarunk e, en meg igent mondtam mivel kedveltem. Tenyleg nagyon megszerettuk egymast, es nagyon nem mutogattuk magunkat. De kitudodott, es mar a tanarok is errol beszeltek h mi jarunk meg stb... Es mind a kettonknek ez tul sok volt ezert megegyeztunk h csak baratok leszunk. De utana nagyon furcsa volt minden, mivel teljesen lekezelo modon bant velem... Emiatt sokat sirtam, de sikerult tul lepnem ezen. Ez volt a valosag, ami megtortent igazabol.

Es most jon az almom.

Az egesz love storymat ujra almodtam! Es ugyanaddig almodtam ezzel, ameddig valojaban tartott a "jarasunk". Ez meg talan nem is volt annyira furcsa. Persze nem ugyanugy almodtam meg, de a lenyeg ugyanaz volt, hogy jartunk, de utana befejeztuk, es csak baratok maradtunk. Na es utana, miutan megalmodtam az egesz szerelmi tortenetemet, azutan par hettel( most) azt almodtam h ujra megkerdezte h jarunk e es en teljesen leblokkoltam, nem tudtam mit mondani. Es utana o mintha ezt ugy fogta volna fel hogy igen, persze folytassuk elkezdett ujra olelgetni es puszilgatni. Erre nem tudtam mit reagaljak mert tudtam h ezt nem kellene de viszont meg mindig ereztem iranta azt a szeretetet. Es egyszeruen nem tudtam magam kuvenni a karjai kozul mert annyira jo volt a karjaiban lenni es ujra atolelni. Azutan felebredtem. Majdnem elbogtem magam mikor felkeltem. Nem tudtam mit gondoljak, mit erezzek... Azt tudtam h ebbe nem szabad bele mennem ujra mert tudom h csak rossz vege lenne( mert nem en voltam az elso baratnoje, es szakitas utan is nagyon furcsan viselkedett velem) ezert nagyon felek h ez valojaban meg fog tortenni h ujra jarunk. Mert most azt erzem h ez az alom jelent vmit. Mivel ugye ujra almodtam az egesz szerelmunket... Gondolom most megalmodom a kozel jovot? :D Mindegy.. Lenyeg h most ettol felek h megtortenik, es ujra csalodni fogok, nem csak benne hanem magamban is.. :( szoval ti mit gondoltok? Ez megtortenhet?

2016. nov. 3. 12:03
 1/2 anonim válasza:
Lehet hogy jelent valamit. De ha tenyleg megtortenik akkor mondj neki nemet!!
2016. nov. 3. 12:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Mi nem mondhatjuk meg,hogy mi jó neked,ezért kérlek ne várd azt!

Az álmod NEM jós álom!

Azt álmodtad meg,amire vágysz szíved mélyén,vagy inkább testedben.Ne gondolj többre!

Mondhatnám,hogy hallgass a szívedre,de nem hiszem,hogy elméd döntése alábbvaló szívednél.

2016. nov. 4. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!