Ez mit jelenthet? Tobbi lent
Nos, van egy osztalytarsam aki megkerdezte h jarunk e, en meg igent mondtam mivel kedveltem. Tenyleg nagyon megszerettuk egymast, es nagyon nem mutogattuk magunkat. De kitudodott, es mar a tanarok is errol beszeltek h mi jarunk meg stb... Es mind a kettonknek ez tul sok volt ezert megegyeztunk h csak baratok leszunk. De utana nagyon furcsa volt minden, mivel teljesen lekezelo modon bant velem... Emiatt sokat sirtam, de sikerult tul lepnem ezen. Ez volt a valosag, ami megtortent igazabol.
Es most jon az almom.
Az egesz love storymat ujra almodtam! Es ugyanaddig almodtam ezzel, ameddig valojaban tartott a "jarasunk". Ez meg talan nem is volt annyira furcsa. Persze nem ugyanugy almodtam meg, de a lenyeg ugyanaz volt, hogy jartunk, de utana befejeztuk, es csak baratok maradtunk. Na es utana, miutan megalmodtam az egesz szerelmi tortenetemet, azutan par hettel( most) azt almodtam h ujra megkerdezte h jarunk e es en teljesen leblokkoltam, nem tudtam mit mondani. Es utana o mintha ezt ugy fogta volna fel hogy igen, persze folytassuk elkezdett ujra olelgetni es puszilgatni. Erre nem tudtam mit reagaljak mert tudtam h ezt nem kellene de viszont meg mindig ereztem iranta azt a szeretetet. Es egyszeruen nem tudtam magam kuvenni a karjai kozul mert annyira jo volt a karjaiban lenni es ujra atolelni. Azutan felebredtem. Majdnem elbogtem magam mikor felkeltem. Nem tudtam mit gondoljak, mit erezzek... Azt tudtam h ebbe nem szabad bele mennem ujra mert tudom h csak rossz vege lenne( mert nem en voltam az elso baratnoje, es szakitas utan is nagyon furcsan viselkedett velem) ezert nagyon felek h ez valojaban meg fog tortenni h ujra jarunk. Mert most azt erzem h ez az alom jelent vmit. Mivel ugye ujra almodtam az egesz szerelmunket... Gondolom most megalmodom a kozel jovot? :D Mindegy.. Lenyeg h most ettol felek h megtortenik, es ujra csalodni fogok, nem csak benne hanem magamban is.. :( szoval ti mit gondoltok? Ez megtortenhet?
Kedves Kérdező!
Mi nem mondhatjuk meg,hogy mi jó neked,ezért kérlek ne várd azt!
Az álmod NEM jós álom!
Azt álmodtad meg,amire vágysz szíved mélyén,vagy inkább testedben.Ne gondolj többre!
Mondhatnám,hogy hallgass a szívedre,de nem hiszem,hogy elméd döntése alábbvaló szívednél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!