Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az álmom? Egyantala...

Mit jelent az álmom? Egyantalan jelent valamit? tobbi lent

Figyelt kérdés
Egy férfival voltam egy helyisegben aki szamomra eleg szimpatikus(o ezt nemtudja) eloszor beszelgettunk mindenfelerol,majd ram terelodott a tema erre ő kozolte velem, hogy ő tudja(legalabbis sejti), hogy en mit erzek iranta en persze tagadtam, erre o csak rohogott majd tovabb mondogatta ezt, en meg tagadtam ugyanugy.. majd jott egy csaj ő felpattant ram nezett mosolygott oda ment hozza elkezdett vele flortolni, de mindig ram nezett, majd elmentek es meg akkor is hatra fordult felem.
2015. ápr. 6. 18:14
 1/3 anonim válasza:
Félsz, hogy úgy jársz mint az álmodban. Ezt nem rosszból mondom, csak egy tipp. :)
2015. ápr. 6. 18:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha az álmodban féltékeny voltál,az veszekedést jelent.Ha nem,akkor fogalmam sincs. :)
2015. ápr. 7. 18:56
 3/3 A kérdező kommentje:
#2 valasz: Köszönöm, bejott ez a dolog.. tenyleg volt egy kis vitank..:)
2015. ápr. 9. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!