Mit jelent az álmom? Egyantalan jelent valamit? tobbi lent
Figyelt kérdés
Egy férfival voltam egy helyisegben aki szamomra eleg szimpatikus(o ezt nemtudja) eloszor beszelgettunk mindenfelerol,majd ram terelodott a tema erre ő kozolte velem, hogy ő tudja(legalabbis sejti), hogy en mit erzek iranta en persze tagadtam, erre o csak rohogott majd tovabb mondogatta ezt, en meg tagadtam ugyanugy.. majd jott egy csaj ő felpattant ram nezett mosolygott oda ment hozza elkezdett vele flortolni, de mindig ram nezett, majd elmentek es meg akkor is hatra fordult felem.2015. ápr. 6. 18:14
1/3 anonim válasza:
Félsz, hogy úgy jársz mint az álmodban. Ezt nem rosszból mondom, csak egy tipp. :)
2/3 anonim válasza:
Ha az álmodban féltékeny voltál,az veszekedést jelent.Ha nem,akkor fogalmam sincs. :)
3/3 A kérdező kommentje:
#2 valasz: Köszönöm, bejott ez a dolog.. tenyleg volt egy kis vitank..:)
2015. ápr. 9. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!