Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álmom?

Mit jelent ez az álmom?

Figyelt kérdés
nem teljesen emlékszem már az egészre, tehát csak részleteket tudok írni belőle.egy régi típusú házban voltam , sok csiga lépcső volt ott, és tapétázott fal, ismeretlen emberekkel menekültem valami elől, bár nem tudom mi elől...a lépcsőkön szaladtunk és hosszú folyosókon, többen meg is haltak, és láttam a holttesteiket és véreztek is.volt egy része az egyik folyosónak ahol a falból tűz jött ki, ott is át kellett szaladnunk, aztán pedig láva kezdett el folyni utánunk, de mikor visszanéztem már megkeményedett, és nem folyt utánunk.még arra emlékszem hogy kezek jelentek meg, rengeteg női kéz, a csuklójuk is látszott, és sokkal több ujjuk volt, mint amennyinek kellene lennie.és hosszú körmeik voltak, és ezek is elkezdtek üldözni.aztán valahogy kikerültem a házból, a kezek is eltűntek, kint olyan feketés-lilás volt az ég, a házat is láttam, nagy, régi romos ház volt.aztán valami fehér fény jelent meg a ház felett.ennyire emlékszem.valaki megmondaná részletesen hogy ezek mit jelentenek? 14/L

2015. ápr. 5. 13:22
 1/3 anonim válasza:
Álom volt csupán
2015. ápr. 5. 13:52
 2/3 A kérdező kommentje:
tehát semmi komolyabb jelentése sincs?
2015. ápr. 5. 14:16
 3/3 anonim válasza:

lépcsőn felfelé vagy lefelé futottál?

a többit majd írom később

2015. ápr. 11. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!