Ez az álmom mit jelent? (lent vannak a továbbiak) 14/L
Figyelt kérdés
Tehát, ez egy egyszeri álom volt, és pár hete történt.Arra emlékszem, hogy a szüleim vidéki telkén voltam, és valamilyen szüreti mulatság volt ott, parasztos ruhákban voltak az emberek és a melletünk lévő telken játszódott ez az egész.Egy hosszú fa asztalnál az emberek nyers tésztát gyúrtak, gyümölcsök és kenyerek voltak az asztalon.Én valamiért körbe jártam az asztalt és egy elég ráncos öreg nő megszólított(már nem emlékszem mit mondott), és mintha egy pillanatra magamat láttam volna valaki más szemszögéből, de szőke hosszú hajam volt,nagyon vékony voltam, és rajtam is parasztos ruha volt, és azzal a nővel beszélgettem.(amúgy alapból barna hajam van, és nem vagyok az a nagyon vékony alkatú).Aztán bementem abba a házba ami a szomszéd telkén volt, és egy hosszú ,sötét, földből kiépített folyosóra kerültem és csak mentem egyre beljebb.Olyan halotti fény volt ott, nem valami barátságos környezet.útközben férfiakat láttam, ha jól emlékszem ittak(alkoholt), elég levertnek, fáradtnak és mocskosnak tűntek.Aztán (most jön a legfurább rész) elérkeztünk egy kis, zsúfolt és eléggé szűk helyiségbe(ott is a fökdből kivájt falak, és halott fény) és néger nők és férfiak ültek ott eléggé kegyetlen körülmények között.volt egy fekete férfi aki engem nézett, az arcára még most is emlékszem.( és igen, engem is megrémiszt hogy ilyen jól emlékszem a részletekre)2015. ápr. 4. 13:40
1/2 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy elégedetlen vagy a külsőddel.
De a lelked mélény tudod, hogy a belső a legfontosabb. (habár a külső sok mindent elárul).
2/2 A kérdező kommentje:
köszi:)
2015. ápr. 5. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!