Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az almom?

Mit jelent az almom?

Figyelt kérdés

Egy fekete lot lattam a loversenyen mely mikor az akadalyt at szerette volna ugran fel repult az egbe ult rata egy szoke cofos undok lany is.

Aztan valami tanyara mentem a verseny utan meg kerdezni a mamit h mennyibe kerul a lo es mikor derul ki h szarnyak nelkul tud repulni. Aztan egy korlatnal busultam meg jelent a fekete lo ki nyujtottam a kezem es meg simogattam kedvelt ugy neveztem el h a fekete angyal alom szep lo volt. Nagyon szerettem hagyta h felujek ra. Baratkoztunk aztan a lo is meg szeretet minden nap ki jott a korlathoz mindig meg simiztem es at bujtam a korlat alat beszelgetem hozza. Pl h szomoru a szivem. O meg bogtosot nyeritet ennyi.

2015. márc. 27. 06:20
 1/4 anonim ***** válasza:
56%

A fekete ló a majdani felnőttkorodqat jelképezi. A fekete szín még a bizonytalanságot, jelzi, hogy belőled még bármi lehet.

Az hogy átugrik egy akadályt meg egy szőke undok lányt (olyan szinte minden osztályban van az iskolában), azt jelzi, hogy felnőttként csak mosolyogva gondolsz vissza a gyerekes civódásaitokra.

Hogy búsulsz még miatta, hogy nem lehet a tiéd, jelzi azt, hogy már szeretnél felnőni, hogy szabadabban dönthess a dolgaidról, az meg hogy megsimogat és barátkozik veled, azt jelzi, hogy nem kell tartanod semmitől, nem lesz a jövőben se különösebb betegséged, se igazi rosszakaród.

2015. márc. 27. 08:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy magyar helyesírás szabályai szòtárat vegyél magadnak ezt jelenti az álmod.
2015. márc. 27. 11:33
 3/4 BabyBiii válasza:
Az álom a tudattalanod önkifejező módzsere. Nos ha nem tudnád elmondom mi a tudattalan, a tudattalan abba azok a gondolatok, vágyak, érzelmek tartoznak mit nem nyilatkoztatsz ki tehát elnyomod őket.Mivel nem tudod kinyilatkozni a mindennapokban ezért az álom útján vetiti ki képeit.Mindent amit álmodsz a tudatalattid tesz és ugye a gondolataid.
2015. márc. 27. 11:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szèpen köszönöm a vàlaszokat!
2015. márc. 27. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!