Mit jelenthet az álmom?
Figyelt kérdés
Az előző munkahelyen voltam, az egyik főnököm már tudta, hogy nem akarok a cégnél maradni. A másik nem. Kikisert az egyik feladathoz, amiről tudtam, hogy az az utolsó feladat. Ő nem tudta, hogy utána befejeztem a cégnél. Közben adodottegy gond, valamely feladatra nem volt ember. Ha jól emlékszem egy vásárló vagy valaki reklamált valami urna miatt, hogy nem volt kiszallitva és szerintem jogosan volt felháborodva. Ezért nem is szóltam mikor a főnök éreztette velem, hogy illene elvállalni a feladatot mert a többieknek alkalmatlan vagy inkább ők azok rá. De nem szóltam hogy nem leszek már a cég munkatarsa. Annyi volt hogy ki kellett szállítani azt az urnat mert a vevő ragaszkodott hogy mi vigyük ki. Annyi h lebeszeltem a főnökkel h utána lejárt az aznapi munkaidőm. Sárisápra kellett vezetnem. Jogsim sincs, de azt kérdezte csak, hogy tudok e vezetni...hamarabb szabadultam így mintha új embert keresett volna a feladatra. Aztán elindultam a kisteherautóval.. Voltak még valami ikrek meg az anyukájuk és én alig bírtam vezetni... Na a lényeg annyi h pihennem kellett megallni és megalltunk egy helyen ahol egy nő be volt szorulva a tutaj alá de nem tudtam kihuzni mert víz volt arra. Aztán a lényeg annyi h a többi tutajon megszalltunk de keresett a rendőrség mivel rajottek h felmondtam pedig nem akartam rosszat. Volt ott egy segítő aki felkuldott a padlásra valami ajtót kellett kinyitni...az kinyitott valami zsilipeket így víz árasztott el mindent így megmenekultem én is és még tudtam menteni a beszorult nőt is.2015. márc. 11. 22:40
1/2 anonim válasza:
Túl sok mindent zabáltál össze vissza aznap este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!