Mit jelenthet az álmom?
Figyelt kérdés
Kitört a háború és falnál állok egy ismeretlennel, akit akit gépfegyverrel le is lőnek. Majd halottnak tetetem magam és összeesem. De a gépfegyveres nem dől be a trükkömnek és engem is el kezd lőni. Eltalálja az ujjaimat, nagyon fáj. Majd fejbe talál, nagyon éles fájdalmat érzek. Majd eltűnik a fájdalom és meghalok.2015. márc. 28. 18:29
1/4 anonim válasza:
Egészen véletlenül nem szoktál lövöldözős játékokkal játszani vagy akció filmeket nézni?
3/4 anonim válasza:
Ha nem tetetted volna magad halottnak akkor nem lőttek volna le és nem haltál volna meg.
Azt kellett volna tenned hogy támadsz, tehát pont az ellenkezőjét.
És hogy mit jelent az álmod? Azt hogy élsz mégis...mert azért haltál meg hogy most megkönnyebbülj, hogy csak egy rossz álom volt.
Ám van ilyen zene: "álomból valóság, pokolból mennyország...." hámozd ki mit jelenthet.
Én azt mondom sose lehet tudni hogy mi az igazság, mikor álmodunk és mikor vagyunk ébren, nem tudod melyik az igaz, melyik a valós. Csak érzed hogy mégis élsz, és ez a lényeg.
4/4 anonim válasza:
Az álmoknak néha van értelme...
De ez bármit jelenthet, lehet hogy előző életedben így haltál meg, de lehet hogy csak tulsok Cs 1.6-ot tolsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!