Milyen Ufós álmod volt már?
Figyelt kérdés
Mi volt a jelentése illetve mi történt később, ami az álomból következik?
Honnan tudtad, hogy nem eltérítés volt?
2017. szept. 5. 19:28
1/2 anonim válasza:
Egy időben érdekeltek, sokat olvastam a témáról. Majd álmodtam velük. Leszálltak a házunknál és a szobám ablakán keresztül néztek engem. Egyből felriadtam, alig bírtam vissza aludni. Azóta nem foglalkozok velük.
Úgy éreztem azzal, hogy érdekelnek behívtam őket az életembe.
2/2 anonim válasza:
Alvás közben levitáltam akaratlanul és megjelent előttem egy szürke folt. Műtőasztalt láttam távolról, egy népszerű miskolci előadóművész szintén lebegő testét láttam akin lobotómiát végeztek a zöldek. A balázs showban ébredtem vendégként. Tapsolnom kellett párezerért. Szörnyű álom volt!!! Álom az álomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!