Álmomban nácik üldöztek, és meg akartak ölni. Nagyon féltem. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Valami előző élet emlék, vagy az üldözés mint kép jelent valamit?2010. máj. 26. 13:43
11/12 anonim válasza:
talán valami lengyel-német-francia szabadságharcos lehettél előző életedben, aki kiált a hazájáért, a német katonák pedig üldöztek.
12/12 anonim válasza:
Jaj, én már 8-9 alkalommal álmodtam nácikkal kapcsolatosat. Ezek között olyan is volt, hogy itthon ülök és nácikról szóló videót nézek. Egyik álmomban sem akartak bántani engem, de volt egy olyan, hogy egy étkező családra törtek rá, engem meg felbiztattak, hogy egy hűtőszekrény mögötti átjáróba menjek be. Nem tudom, mi történt volna, ha bemegyek, mivel felébredtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!