Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés
Az egyik haverommal voltam egy különös helyen, ahol medencék,pálmafák voltak. Odajött hozzánk egy kutya, a haverom azt mondta hogy az övé, és én pedig megrúgtam a kutyát. Furcsa, mert ilyet soha nem tennék, szeretem az állatokat... Ezt követően rosszul éreztem magam, pedig a kutya aranyosan lépett fel velem szemben, egyáltalán nem értettem, miért kellett ilyet tennem.

2017. szept. 2. 11:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Viszonylag egyszerű álomnak látom, bár könnyen tévedhetek. Mit jelent neked a kutya?

Hűséges. Vagy "irigy kutya", mondják. Neked mit jelent ez az állat? Sosem rúgnál bele egy kutyába, de most mégis megtetted. Amikor megtetted, egy negatív tulajdonság juthatott eszedbe. Valójában te pl. magába az irigységbe rúgtál bele. Aztán rosszul érzed magad, mert rájössz, h ez az állat a hűség is. Abba meg nem rúgnál bele. Fontos tényező még a barátod. A kutya az övé, tehát ami a kutyára jellemző, az a baratodé. A barátod irigy és hűséges is (most csak azokat a tulajdonságokat írom, amik nekem jutnak eszembe a kutyáról, neked lehet, h más... Értelemszerűen úgy alakítsd át az értelmezésem, hogy a saját interpretaciod álljon a hűség és irigység helyén). Szóval a barátod irigy de hűséges is. Te az irigységébe rúgsz bele. Nem szereted ezt benne. Viszont mivel barátod, bánod, hogy megbántottad. Nem kellett volna mégsem belérúgni.

Ez csak egy lehetséges verzió. Úgy kell értelmezni az álmot, hogy neked mit jelentenek az egyes elemek és annak mentén elindulni. Remélem, segítettem egy kicsit.

2017. szept. 4. 04:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Segítettél bizony!:) Köszönöm!:)
2017. szept. 4. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!