Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez milyen álom lehet mi lehet...

Ez milyen álom lehet mi lehet a jelentősége?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék egy barátnőt tudom hogy nem szabad raizgulni és jól kell magunkat érezni hogy az élet meg is adja.

Nem így kezdődik de innentől tisztan meg van az álom .

Kimentünk egy ajtón sötét volt és víz volt. Ez egy tó volt. Emberek voltak a szelen de a mélyebb reszig nem láttunk el mert sötét volt. Sikolyokat hallottunk és én megkérdeztem egy idegent hogy vannak itt szirenek? Azt mondta igen. Én voltam a legbátrabb és beljebb úsztam amikor észre vettem hogy azok emberek tehát nem bántanak. Úgyhogy vissza orditottam azoknak akik velem voltak. Én tovább úsztam és egyszer csak elértem egy falhoz ami mellet egy nagy homok domb volt. Felmasztam rá és ugrálni akartam róla . Szaltozni. De nem mertem meg jelent anyukám és egy pocsojába belelépett és elesett ezen a homok dombon aztán valaki kihúzta onnan. Ketten maradtunk egy barátommal és felmentunk a magasabb részre ahol én szaltozni akartam megint csak de nagyon magas volt a hely. 9 méter ez benne maradt a fejembe. Hirtelen atalkult a magasabb része egy rugós ágyá tehát lehetet volna rajta ugrálni de nem mertem meg mindig mert nagyon magas és meredek volt. Ránéztem a baratomra és utána hozzá készültem egy szaltohoz. De csak hozzá keszultem és láttam hogy egy idegen lentről a vizbol észre vett és intettem neki hogy ne nézzen hülyének ezután nem szaltoztam. Utána észre vettem hogy 9 méter magasan vagyunk úgyhogy valamiért (mivel álom) a barátom azt a részét ahol a vízbe kell menni ledontotte. Tehát csak egy magas rész volt amin altunk. Megkérdeztem a baratomtol hogy most hogy megyünk le, és miután megkérdeztem az ottani falnak neki doltem és ezért elkezdett dőlni az a dolog is amin rajta voltunk. Mikor leestunk, a földre estünk. A víz eltűnt. Én úgy tudtam esni hogy csak kicsit fájt és élveztem is hogy volt egy kis adrenalin . Aztán észre vettem a barátomat aki hirtelen a barátnőm lett de úgy lett a barátnőm hogy ... Mintha idáig is ő lett volna. Tehát a barátnőm megsérült. Oda jött hozzám és én aggódva kérdeztem hogy ugye nem torted el semmilyen csontodat se. Azt mondta nem. Oda jött hozzám és mondom mutasd a kezedet mert látom hogy furcsán mozgatod. Megmutatta és abban a pillanatban érdekes alombeli furdolopont lett. Nem voltak meg az ujjai. Egy ideig mondtam neki hogy hu. Sajnálom most nem tudom mi legyen . Mondtam neki hogy szeretlek. Telt meg egy pici idő a sajnalkozassal mikor eszembe jutott. Ha időben kórházba megyünk vissza varhatják. Így gyorsan felpattantunk megfogtam az ujjait és én valamiért meztelen voltam ezekben a pillanatokban. Kiszaladtunk egy osztályba . Ott voltak az osztály társak és a tanárok egy asztalnál. Én meztelenül rohantam a tanarokhoz hogy azonnal induljunk kórházba mert a baratnomnek nincsenek meg az ujjai . E közben ahogy készülődtek felhuztam az alsó nadrágom aztán mentünk. Miközben mentünk az egyik tanárneni egy papír lapott adott a kezembe amire az volt írva hogy. Ugye nem az történt? Én megfogtam a papirlapott, eldobtam és ramordulva a tanárnak azt mondtam. NEEeem.(akkor nem tudom mire gondoltunk de azokban a pillanatokban tudtam) pár ajtó nyitás után egy kórháznak a szobájába értünk. Ott voltak a doktorok akik egyből vért vettek valamiért és közben a baratnombe kapaszkodtam és mondtam neki hogy itt vagyok vigyázok rád . Akkor már valahogy ruha is volt rajtam nem csak alsó nadrág . És ekkor keltet fel az ébresztő. Úgyhogy ezután már nincs semmi.

Azert IS gondoldolkozom mit jelenthet ez mert már volt barátnőm és soha nem tudtam volna megcsalni. De az almaimba nagyon sokszor megcsaltam.

2017. aug. 29. 12:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Semmit.
2017. aug. 31. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!