Mit jelenthet ez az álom? Vagy semmi jelentősége nincs?
Azt álmodtam, hogy az iskolában vagyok, és az igazgatónő valami pszchihopata lett. Pontosan már nem tudom mit akart csinálni azt hiszem felgyújtani a sulit. És benn tartott minket a teremben. Aztán az aula másik végében ki akartak szökni az egyik teremből és odafutott, de előtte még megfenyegetett minket, hogy kine merjünk szökni. Páran azonnal kifutottunk a suliból, de ahogy láttam páran benn maradtak. Én futottam és egy parkba érkeztem ahol valami pali lenyomott a földre és valami macska feje volt és mereven bámult. Ez nagyon meg maradt bennem valamiért... És mondtam, hogy várjon, mert gyilkos vagyok. Ezt fogalmam sincs miért mondtam, valószínűleg a sulis jelenet előtt álmodtam valamit amit elfelejtettem és arra utalt. Aztán láttam, hogy a kést a mellkasomhoz ahol a szivem van odateszi, és bele akarja szúrni. És azzal nyugtattam magam, hogy ez egy kicsit fájni fog, de utána sokkal jobb lesz, végre megnyugodhatok(?). Ezt én se teljesen értettem. Pedig igen, mostanában szomorú vagyok, van 1-2 problénám (családi dolgok), de nincsenek öngyilkos hajlamaim. És utána beleszúrta, és láttam ahogy kivájja a szivem. Ekkor felriadtam, még este volt és nagyon nyomaztó érzés volt utána. Kb. Sírhatnékom volt.
Van ennek valami jelentősége? És normális ilyeneket álmodni?
12/L
Azt jelenti, hogy normálisan működik éjszaka az agyad :)
Csak egy rossz álom volt, összeakadtak a dolgok odabent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!