Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Anyámmal a házunk kertjében sétáltunk, majd megálltam az egyik fa mellett, amiről leszedtem egy bogyós gyümölcsöt. El kezdtem rágni, de rágás közben eszembe jutott, hogy mérgező, de mégis lenyeltem, ezután 20 másodperccel a földre kerültem, káprázott a szemem, egyre kevésbé voltam tudatomnál, azt éreztem, hogy az oldalsó hasizmom fájdalmasan összehúzódik, a pulzusom egyre gyorsult (kb 300-ig), egyre erősebben pulzált, ekkor felriadtam.

Előre is kösz a válaszokat!

2017. aug. 31. 10:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Fiu vay lány vagy mert ha lány akkor akkor azt írom elsonek 1. Általában a kert hátul van de ha nektek nem akkor szolj de nincs közte nagy különbség anyudal voltál ez azt jelenti hogy meg bízol benne egy titkot el akarsz mondani neki és az alkalmat várod fa jelentheti a párodat azaz férfit (ha lány vagy) a gyumolcs pedig köhöm a szexet a pulzálás pedig az aktus vége... Valakivel szeretnéd csinálni de a gyumolcs mivel mérgező azaz valaki tiltja vagy te érzed emiat rosszul magad de mégis akarod az össze huzodás pedig a gyereket jelentheti a férfi vagy akkor pedig a fa egy közeli barátot jelent akiben meg bízol de az elárul téged
2017. aug. 31. 23:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt. Haat semmi ehhez kotheto nincs, 15 eves vagyok, fiu, parom jelenleg nincs se szexualis partnerem, anyammal sem vesztem ossze, nem is titkolok elotte semmit... Lehet, hogy csak megfekudte a vacsoranal evett ringlos vadhus a gyomromat... :D
2017. szept. 1. 14:34
 3/3 anonim ***** válasza:
ha olyat ennék én sem tudnák jót aludni :D
2017. szept. 1. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!