Vajon mit jelenthet ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Tudom,hogy nem ide kellene jönnöm de nem tudom már mit csináljak és kihez forduljak. Van egy visszatérő álmom,hónapok óta minden nap ugyan az. Szeretnék tőletek segítséget kérni,hogy kihez fordulhatnék ezzel. Esetleg ha elérhetőséget is tudnátok adni azt megköszönném! Vagy ha valaki tudna segíteni ebben akkor privátban írjon nekem. Nagyon nagyon hálás lennék érte.
2017. aug. 31. 09:30
1/2 anonim válasza:
Hónapok óta minden nap ugyanaz?Nagyon furcsa.
2/2 anonim válasza:
Írd le, hogy miről álmodtál pontosan. Több ember nagyjából ezen az oldalon ért az álomfejtéshez. Ha nem fejted meg álmaid jelentését, mindig vissza fog térni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!