Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek? Nagyon durva

Cicuka12 kérdése:

Szerintetek? Nagyon durva

Figyelt kérdés

3hónappal ezelöt a halainkal álmodtam (amik az akváriumba vannak)

Ugye a hal szaporodást jelent,igy is lett..1hónap múlva kb terhes is lettem..(2hónapos vagyok)

Most pár napja azt álmodom hogy a halak kiugrándoznak a földre az akváriumbdól,és valamelyiket időbe észre veszük valamelyiket nem..És ha hiszitek ha nem tényleg ugyan úgy van mint az álmomba :( ez nagyon ijesztő...

Én arra gondoltam hogy a babánk meg hal :( :(

2017. aug. 27. 19:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkább valami ezotéria kategória.

De ezen ne idegeskedj feleslegesen, lehet hogy pont amiatt álmodsz ilyeneket, mert félsz a baba elveszítésétől. Nyugalom...

2017. aug. 27. 19:52
 2/6 A kérdező kommentje:
De ami az álmomba megtörtént hogy kiugrottak és meghaltak ezek igazándibol is ugyan úgy megtörtént
2017. aug. 27. 19:54
 3/6 anonim válasza:
100%

Többre mennél a kérdéseddel az ezotéria kérdéscsoportnál, mint az akvarisztikánál.

Itt halakkal kapcsolatos kérdések vannak, álomfejtés nincs.

2017. aug. 27. 20:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Figyu. Ne parázz ezen elèg bonyolult elmagyarázni de ezeket mind te idèzed elő. A baba jól van, lásd egèszsègesen a karjaidban 7 hónap mulva.
2017. aug. 27. 20:38
 5/6 anonim ***** válasza:
76%

Sajnos ez minden akváriumban megesik olykor, főleg, ha túl sok a hal.

Ahogy az is megesik, hogy megálmodsz előre dolgokat, amik bejönnek.

De az, hogy a vetélésen stresszelsz emiatt, az már igazán túlzás.

Van olyan, hogy a rossz ómenek tényleg előre jelzik a bajt, de többször van olyan, hogy csak az ember képzel bele jeleket a dolgokba.

Neked most nyugalomra van szükséged, nem ezotériára.

(Ezotériára soha senkinek nincs igazából, mert az csak bajt hoz az emberekre. Ha hinni akarsz valamiben, Istenben higgy, abból baja még senkinek sem származott.)

2017. aug. 27. 20:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy probáltak megnyugtatni,de akkor is tudom hogy lesz valami.Hajnal óta kicsit vér maszatozok
2017. aug. 28. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!