Mért van ez? (elég durva mefogotok lepődni)
Figyelt kérdés
Az van hogy mint tudjátok a bettám betegeskedik ment a szűrő egész nap de egyre rosszabbodott az állapota kikapcsoltam a szűrőt és elkezdett gyógyulni.Mért van ez? Én ezt nem értem.2012. jan. 23. 16:06
1/2 anonim válasza:
Hogyha gyenge a hal (a betta amúgy is rossz úszó), akkor segíthet rajta, hogy nincs áramlás. Viszont ha elkezd romlani a vízminőség, a be fog tenni neki. Nagyon gyakran cseréld a vizet, 2-3 naponta mehet 10-15%.
2/2 anonim válasza:
de esőztetőd van nem? az nem csinál nagy áramlást. valamilyen gyógyszeres kezelést kapott a hal? attól hogy most már mindig megy a szűrőd még nem fog meggyógyulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!