Más is meg szokott lepődni, ha levelet kap?
Én igen. Nem vagyok olyan ember, hogy napi szinten várhassam, és nincsenek is távoli ismerőseim, akikkel levélben tartanám a kapcsolatot. Szóval amikor most kaptam egyet, nagyon meglepődtem. Amikor apám nmegemlítette, akkor vissza is kérdeztem, hogy "én?", majd amikor fejém nyújtotta, és távolról megláttam rajta a legjobb barátnőm kézírását, nagyon megörültem. Rögtön elvettem tőle, és rohantam is kibontani és elolvasni. Tegnap írta nekem. Majd ha hamarosan beszélünk, megköszönöm neki. Tényleg nagyon boldoggá tett vele, és azzal is, hogy egy kis rajzot is csatolt mellé, mert tudom, hogy nem igazán szeret rajzolni, de nekem mégis megetette. :3
Szóval... veletek is volt már ilyen, hogy nagyon megörültetek valami hirtelen jött levélnek, vagy akármi másnak, amit nem is vártatok?
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. És mellékesen, de az alapján, ahogy írok, többen néztek már huszonévesnek... sajnos, nem sajnos, ez van. Meg a kinézetem alapján 16-7 év körülinek, pedig nem sminkelem magamat, és az öltözködésem meg a frizurám sem túl extra. Ja, és alacsony is vagyok :D
Egyébként én mindig örülök, ha levelet kapok, mert a barátnőm szokott nekem írni, és ez a telefonbeszélgetéseken, meg az MSN-en kívül egy méylebb élmény, és maradandó is, mert csak iskolai szüentekben tudunk találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!