Másnál is van olyan, hogy álmába fút, siet és mikor felébred belőle, zihál és izom láza van, mint aki valójában is futott?
Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 14:23
1/9 anonim válasza:
Hát én álmomban nem tudok futni. Mintha leragadnának a lábaim. De mégis mikor felébredek belőle nagyon fáradt vagyok és zihálok.
3/9 anonim válasza:
Én álmomban mindig edzőterembe járok, így nappal nem kell kondiznom! Felébredek és tiszta izom vagyok!
5/9 anonim válasza:
Én speciel nem szoktam a futásról álmodni, de azt hiszem, tudom, mitől van:
Olvastam egy olyan kísérletről, amiben élsportolókat, olimpikonokat teszteltek. Az volt a feladat, hogy különböző gépeket "kötöttek hozzájuk" és el kellett képzelniük, hogy versenyezne, futnak, úsznak stb - kinek mi a sportága. A gépekkel mérhető volt, hogy amikor elképzelik (komoly koncentrációval) a testmozgást, az izmai reagálnak, mintha valóban futna. Szóval, elméletben, ha arra gondolsz/arról álmodsz, hogy futsz, akkor az izmaid ugyanúgy dolgoznak, mintha valóban futnál...
Remélem értetted, mire gondolok :)
9/9 anonim válasza:
Vazze elkezdek erősen koncentrálni a hasizomra. Hátha lemegy végre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!