Miért álmodok rengetegszer arról, hogy barátnőt szerzek?
Figyelt kérdés
Ha álmodok, az esetek nagy részében arról szól az álmom, hogy csajozok, vagy felém érdeklődik egy lány. Miért trolljodik az agyam? Nem volt még kapcsolatom, nyilván szeretnék, de olyan rossz ilyenkor felébredni... Lehet irányítani, hogy miről álmodjak? Szívesebben álmodnék arról, hogy pl egy sportkocsival száguldok, vagy egy repülőgéppel manőverezek... Ma pl azt álmostam, hogy matcheltem egy csajjal tinderen, akit még nem láttam, de a csaj írt rám előszpr, hogy konditeremből látásból ismer.... írogattunk, és találkoztunk is, és jól sült el. Valamikor meg azt álmodtam, hogy egyszer voltam egy buliban, és egy csajjal jót táncoltunk, de aztán koptatott. Az álmomban ez a korábbról ismert csak jelent meg, aki álmomban teljesen vonzódott felém, amikor ismét találkoztunk. De néha erotikus álmok is vannak, pedig szűz vagyok, és még nem tapasztaltam milyen.... Már eléggé utálom ezeket az álmokat.2017. aug. 23. 14:12
1/3 anonim válasza:
Hat akkor ne almodd, hanem csinald! Nyilvan tudat alatt mar nagyon szeretned.
2/3 anonim válasza:
Azért, mert sokat gondolkodsz ilyesmin, és az agyad ezeket bedobja álmodban is.
3/3 anonim válasza:
Ahhoz, hogy Te irányítsd az álmod tudatosan kell álmodni. Ezt többféleképpen lehet elérni. Itt egy videó erről:
Az álmaidat illetően sokat agyalsz napközben ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!